Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов приветства разкриването на банковата тайна в КТБ

16 юли 2014, 20:06 часа • 32833 прочитания

„Кой го каза това? Това са идиоти? Аз съм първият, който е искал да се отвори. Това са идиоти, които в страха си в момента, в паниката си в момента”. По този начин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори дали ако се разкрие всичко около КТБ, ще се разкрият и негови тайни. Той допълни, че партийните сметки на ГЕРБ са в ДСК.

„Не само приветствам, с две ръце гласувам и искам това да се случи”, каза още Борисов във връзка с разкриването на банковата тайна около КТБ.

„Ще видите, че около КТБ ще излязат партийни формации и хора, които като журналисти са взимали такива пари и бонуси, каквито вие самите ще се почувствате много тежко ощетени”, заяви бившият премиер. Той  допълни ,че става въпрос за бонуси и заплати, които са в стотици пъти над нормалните за журналисти, като това са пари пак от тези банки, информира пресцентърът на ГЕРБ.

„На тези хора не може да се разчита”, каза още Борисов в отговор на въпрос дали очаква договореното при президента относно датата за оставка на кабинета да бъде спазено. Припомняме ви, че премиерът Орешарски преди няколко седмици каза, че ще подаде оставка на 21 юли.

По повод днешното провалено заседание на три комисии в НС, лидерът на ГЕРБ заяви: "И днес управляващата коалиция от БСП, ДПС, „Атака” и няколко депутати от ПП „България без цензура” отново не пожелаха да направят поне малко от необходимото, за да се стабилизира страната – не пожелаха да приемат тежкия дефицит, в който е държавата, тежката дългова криза, крахът във всички системи на държавата".

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес