Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звездите за него – мъжът Водолей

25 април 2021, 10:30 часа

Мъжът Водолей е изключително великодушен човек, който винаги е отворен за общуване и живо се интересува от хората наоколо, като се опитва да вземе активно участие в живота им. В интерес на истината той е доволен и щастлив само в случаите, когато вижда че е нужен на някой. Водолеят има много познати и приятели и е готов без да се замисли да хукне през глава, за да разреши техните проблеми, без въобще да е ял, да има сили и време.

Водолеят се намира във вечно търсене на интересни и нови решения - аналитичните му способности са много ярко изразени. Най-добрия вариант да успеете да събудите неговия интерес е да го привлечете към себе си, да му споделите някакъв проблем, който имате да решавате и да не го оставите да скучае. Отличителните му черти са изобретателност и любопитство.

Въпреки изброените до тук неща обаче, мъжът Водолей е донякъде плъх и пасивен по природа и предпочита обикновено да изчака, докато първата крачка не я направи дамата. Ако тя реши да отиде на първа среща с него, със сигурност би и се наложи да бъде внимателна с действията си, като поеме изцяло инициативата в свой ръце, за да не изплаши Водолея. Не бива да смятате обаче, че към жените той е равнодушен. Защото страстта е немислима без приятелство за него, а за една нощ няма как да се роди едно приятелство. За да успеете да съблазните този мъж, ще ви трябва да използвате малко повече мистерия. Или казано с други думи, разкривайте и показвайте постепенно различни черти от вашия характер, опитвайте се да бъдете непредсказуеми. Вашата най-важна задача е в един момент недостъпна, а в друг готова да за секс както и където да бъде, но не допускайте това да изглежда по "евтин" начин. Краката на мъжът Водолей веднага биха се подкосили като види убийственото съчетание от разум и сексапил...така че не се колебайте да се придържате към тази комбинация.

Мъжът Водолей не е създаден, за да работи и постоянно да живее в напрежение. Той е креативен, но ако го наречете добросъвестен сътрудник, ще противоречите на истината. Нужно е лекичко да го "пришпорите" от време на време, но е добре да го направите тактично, защото мъжът от тази зодия никак не обича да го командват.

Водолеят е способен да говори и с часове да обяснява нещо, дори до такава степен, че да започнете непрекъснато да се прозявате от скука и дори да се изнервите от досадната ситуация. Ако става въпрос за изясняването на любовни взаимоотношения, само стойте и го наблюдавайте - моментално ще се затвори в своята черупка и ще млъкне. Ще направи това, дори ако става въпрос за някакво мъничко недоразумение. Трябва да се има в предвид, че в определени моменти е склонен да прикрие своята ранима и чувствителна душа зад мълчание и цинизъм.

Водолеят е истинския новатор по природа от всичките зодии. Въобще не изпитва уважение към традиции и обичай, защото му харесва да измисля и създава нови и нови такива.

В голяма част от случаите, опитите да се "опитоми" мъж Водолей си е абсолютна загуба на нерви, енергия и време. Той иска винаги да бъде свободен като ветровете. Обожава да пътува. Независимостта, към която винаги се стреми, в не малко случай може да му скрои лоша шега - въпреки че има много приятели и познати, напълно истинските му приятели са изключително малко.

Голям минус на този мъж е небрежното му отношение към парите - много често те изтичат от ръцете му като вода от счупена чаша. Но въпреки това, той има способността да заработва добре. Достатъчно условие е придобитите средства да не нужни единствено на него, а и на неговите близки и роднини - точно това е главния му стимул.

 

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес