Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които винаги закъсняват

21 февруари 2022, 23:10 часа

Вероятно някои от зодиакалните знаци обичат да закъсняват и често обясняват своята мудност с преобладаващата ретроградност на Меркурий. Това не означава, че те не уважават човека, към когото "тичат" на срещата. Вродените им личностни черти им пречат да се появят навреме. Те просто са си такива, за това не им се сърдете! Кого винаги трябва да чакате и кой най-често отменя датите?

Зодиакални знаци, които закъсняват:

Започваме с безспорния номер 1...

Водолей: щастливите не броят времето

Водолеите са свободни духом и мразят да се ангажират с каквото и да било. Те имат естественото желание да се бунтуват срещу правилата. Те пренебрегват ограниченията във времето, поради което обикновено закъсняват за срещи. Вместо да се появят, както е планирано, те вероятно все още седят вкъщи и усъвършенстват новия си дизайн. В порива на творческите мисли те забравят, че трябва да са някъде. Това прави Водолея толкова специален и вдъхновяващ. Обикновено не се разминават със закъснението. Дори и да пристигнат с много голямо закъснение, те продължават да заслепяват с голямото си остроумие или нова идея за човечеството. И няма как да не се усмихнете веднага, дори и да сте чакали няколко часа...

Близнаци: нямат какво да облекат

Основната причина, поради която Близнаците винаги закъсняват е, че не могат да решат какво да облекат за даден повод. Това ли да бъде... онова ли... ами тази риза...? Те пробваха вече най-малко пет различни тоалета, но в никой от тях не се почувстваха добре. Близнаците са хронични мислители, които променят мнението си за всичко - от прически до грим и цвят на ноктите. В последния момент те дори могат да се втурнат към магазина, за да купят нещо съвсем ново за себе си. Вземането на решения е най-големият им проблем и много често те се оказват в подобна всяка ситуация. Те закъсняват за срещи, но поне участват напълно в това, което се случва след това. В това им е чара.

Стрелец: не обича да бъде продиктуван от някой друг

Стрелецът има вродено отвращение към строго определени правила. Те искат живот, който постоянно се променя. Те са отхвърлени от визията да бъдат „като всички останали“ и предвидимите сценарии. Те ще се явят на среща, когато ТЕ пожелаят. Можете да ги чакате дълги часове. Струва ли си тази игра с тях? Въпреки, че Стрелецът е предпазлив по отношение на ангажиментите, това, което ги прави най-щастливи е, когато някой няма проблем със спонтанността им. Случва се и да имат нужда от партньор, който да ги подкрепи малко и да ги мотивира да бъдат точни. 

 

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес