Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които ще ронят сълзи през втората половина на септември

17 септември 2022, 21:10 часа

Никой не иска да се разстройва. Мнозина проявяват жив интерес към това, което се случва край тях, което ще повиши настроението им, което ще ги превърне в големи оптимисти.

През този септември всички ще действат както обикновено, надявайки се, че няма да се налага да страдат. За мнозина ще стане точно така.

Но някои хора в средата на посочения период все пак ще ронят сълзи, дори като са познати усилията, които полагат, за да бъдат щастливи. Казаното е валидно за 3 зодии.

Как изпада в ДЕПРЕСИЯ всяка една зодия

1. Водолей

Няма да е толкова лесно за хората от това съзвездие след средата на септември. Водолеите ще имат много проблеми почти във всичко, но ще са най-нещастни заради отношенията си с партньора.

В тях ще се прояви известна студенина, някакво безразличие. Представителите на знака ще работят за укрепване на съюза, ще се опитат в името на времето, което са били заедно. Но в един момент Водолеите ще разберат, че играят едностранна игра, че само те активно участват в нея.

Това по свой начин ще ги направи тъжни, ще ги разочарова.

2. Близнаци

За оптимистичните Близнаци сълзите няма да пресъхнат след средата на месеца. Те ще съсредоточат всичките си сили да се разбират с любимия човек, но няма да успеят да изградят отново връзката.

Те ще се стараят много на работа, ще изпълняват съвестно задълженията си, но резултатите ще бъдат просто ужасни. Фактът, че всичко излиза извън контрол, ще разстрои Близнаците. Те само ще ридаят няколко дни, едва ли ще могат да дойдат на себе си бързо.

Кои зодии са най-склонни към депресия?

3. Скорпион

Хората от тази зодия няма да харесат нищо случващо се през първата половина на септември. До средата на септември Скорпионите буквално ще бъдат изтощени, уморени. Те няма да могат да устоят, да преодолеят трудностите.

Дори елементарни задачи ще предизвикат ступор у тях. Да са в това състояние няма да е обичайно за Скорпионите. Те ще плачат горко,  защото няма да знаят как да се измъкнат от това положение.

Средата на септември няма да е успешна за хората от посочените съзвездия. Но втората половина на този месец ще ги удовлетвори, така че не трябва да се предават напълно.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес