Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са склонни към зависимости

13 юли 2021, 14:00 часа

Зависимостта към вреден навик, вещ или човек определено не е положително качество. Всеки от нас има своите пороци. Но някои представители на зодиакалния кръг са по-склонни от други да изпитат зависимост. Ето кои са те.

Овен

Овенът абсолютно погрешно счита, че алкохолът ще му помогне да се справи с емоционалния стрес и да реши проблемите си. Този знак няма навика да се привързва към хора и вещи, но за сметка на това е склонен към зависимости. Лошото е, че няма нито желание, нито воля да се отърве от тях.

Телец

Телците са хазартни личности и като такива често имат увлечение към хазарта. За съжаление това може да им изиграе лоша шега и да накара любимите им хора да се откажат от тях. Представителите на този знак трудно преодоляват зависимостите си. Но все пак ако получават подкрепата на любимите си, ще направят опит да се откажат от пороците си.

Рак

Раците са склонни да се отдадат на зависимост към алкохола. В основата на техния порок стои вътрешният им страх от самотата. Обикновено представителите на този знак посягат към алкохола след раздяла с любим човек.

Скорпион

Скорпионите за разлика от останалите знаци са склонни на зависимост към определени хора. Те са готови да направят всичко в името на любовта дори и тя да е несподелена. Това се нарича пристрастяване и често става причина за най-големите нещастия в живота на Скорпионите.

Риби

Рибите са известни с любовта си към алкохолните напитки. Те живеят с убеждението, че алкохолът им помага да заглушат проблемите си и да преодолеят стреса.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес