Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са изключително предпазливи в любовта и трудно си избират партньор

01 септември 2023, 11:27 часа

Всеки приема любовта и любовните разочарования по различен начин. Някои зодии изживяват нещата по-драматично, докато други се опитват да запазят спокойствие и да извлекат някаква полза от това, което им се случва. Тези, които трудно преживяват любовните проблеми, са доста по-придирчиви и предпазливи, когато си търсят интимен партньор. Причината за това е, че не искат да бъдат отново наранени и им отнема време да се почувстват сигурни във връзката си, да се доверят и да се отпуснат и да започнат да се радват истински на любовта.

Вижте кои са най-предпазливите зодии в любовта:

Телец – представителите на този зодиакален знак биха си осигурили втори или дори трети вариант в любовта, с който да се подсигурят, ако нещо не им се получат нещата с първия избор. Телците са изключително внимателни по отношение на любовта и връзките, особено след първото си любовно разочарование. Когато намерят човек, който им се стори подходящ за връзка, не очаквайте от Телеца бързо и лесно да го допусне до себе си. Всъщност може да отнеме доста време, преди да се отпусне и да се довери на партньора си. А не всеки ще има нерви да чака това да се случи.

Кои са най-великите обяснения в любов през годините?

Козирог – Козирозите като цяло са доста предпазливи личности – както в любовта, така и всички сфери в живота. Когато не се чувстват подготвени за нещо, те са убедени, че ги чака провал и това много ги тормози. Козирозите не обичат изненадите, те искат да знаят какво ги очаква и обичат да си правят планове, които стриктно следват. В любовта също искат всичко да върви по предварително начертан план. Представителите на този зодиакален знак смятат, че повечето хора не са това, за което се представят и затова винаги са мнителни към околните и рядко вярват на това, което им се говори. Много се притесняват от любовни разочарования и затова, когато си избират интимен партньор, много внимават.

Тези зодии биха направили всичко възможно, за да си върнат изгубената любов

Риби – като цяло може да се каже, че Рибите са песимистично настроени към живота и са доста недоверчиви в любовта. Рядко споделят своите чувства напълно и това често обърква тяхната половинка. Рибите никога не биха започнали връзка, преди да се убедят, че няма шанс да бъдат наранени. Те предпочитат да насочат своята енергия в развитието на кариерата си, отколкото в любовта, където очакват да бъдат наранени или да излязат нещастни от връзката. Представителите на този зодиакален знак понякога са болезнено откровени и казват на половинката си, когато не се чувстват щастливи във връзката си или изпитват несигурност за нейното бъдеще.

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес