Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които най-умело манипулират враговете си

16 април 2021, 07:55 часа

Сигурно ви се е случвало да срещнете човек, който постоянно се опитва да ви дразни и да трови съзнанието ви с неприятни приказки. Този тип хора лесно изнервят другите и ги карат да избухнат.

Съществува обаче и друга тактика, която може да накара враговете ни да замълчат. Някои хора умеят да манипулират околните, като се държат супер положително. Така успяват да замъглят съзнанието и на най-големите си недоброжелатели, които губят ума и дума. Способностите на тези 6 зодии им позволяват най-умело да манипулират враговете си до победата:

Козирог

Тази зодия често не успява да устои на чувството за завист или ревност. Понякога Козирозите искат вниманието на конкретен човек толкова силно, че се обсебват от целта си. И не се отказват, докато не я постигнат. Козирогът се присламчва бавно и с голямо търпение към съперника и го убеждава, че е най-добрият човек на света. Когато спечели цялото му доверие, „удря“ в правилния момент и го унищожава.

Близнаци

Душата им е скрита. Близнаците остават спокойни и не притесняват никого. Всички се чудят какво наистина изпитва въздушният знак. Така Близнаците привличат вниманието и интереса на околните, без да си помръднат пръста. Всички търсят компанията им. Дори и хората, които Близнаците тайно ненавиждат. Жертвата никога не знае, ако те кроят планове за нейното унищожение. Хората не подозират, че Близнаците са най-умелите кукловоди.

Везни

Думите им са толкова мили и сладки, че враговете им могат да се удавят в сладост. Никога не забравят да ти покажат и красивата си усмивка. Везните са толкова умели в красивите си манипулации, че никой не може да ги заподозре. Те се страхуват от конфронтациите и предпочитат да разговарят с опонента си мило и културно. Това винаги действа.

Рак

И добричкият Рак е цар на сладките манипулации, с които обезоръжава всичко живо. Неговият подход обаче е много по-различен от този на останалите зодии. Ракът демонстрира прекалено мило отношение и привързаност. Преследва враговете си, докато не им надуе главата със сладки приказки. Увереността, която показва зодия Рак по време на очевидната си манипулация, е ужасяваща. Така неприятелите решават, че той е луд и бягат далеч от него.

Скорпион

Цялото шоу, което изнася Скорпионът пред другите е много смешно. Самият той нарочно се държи като палячо. Така никой не взема Скорпиона много на сериозно. Той обаче е толкова забавен, че веднага очарова хората и те са склонни да го допуснат близо до себе си.

Овен

Стигаме и до непобедимия майстор в манипулацията на вражески единици. Представителите на зодия Овен имат уникалната способност да омайват хейтърите с престорено приятелско отношение. Те стават толкова симпатични на врага, че той започва да изпълнява всичко, което му кажат. Представителите на огнения знак винаги боравят много добре с думите, което им помага и в подобни ситуации. Изказванията им привличат вниманието на всички, независимо дали ги харесват или не.

Адриана Пейчева
Адриана Пейчева Отговорен редактор
Новините днес