Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо да пробиете дупки в коша си? Изненадващо

05 март 2022, 15:10 часа

Направете изнасянето на боклука и подмяната на торбата много по-лесни, като просто пробиете няколко дупки в кофата за боклук.

Опитвате се бързо да извадите боклука и пълната, тежка торба. Преместването на чантата напред-назад, докато най-накрая се изплъзне, може да отнеме време и да е голяма тренировка, но ако дърпате торбата твърде силно, просто ще я разкъсате и ще разлеете боклука ви навсякъде. За щастие този прост трик ще спре проблема!

Какво означават цветните кръгове върху хранителните ни опаковки

Когато торба за боклук приляга плътно около ръба на кошчето, тя образува уплътнение. Това я оставя на мехурчета, трудна за пълнене и трудна за отстраняване. Няколко малки дупки в коша с бормашина решават проблема.

Пробиване на дупки отстрани на кофата позволява на въздуха да навлезе в кофата за боклук под уплътнението на торбата, което прави невъзможно торбата да се опакова с вакуум. Ще можете лесно да извадите пълната торба от кофата и да я изнесете от дома си.

Проблемът е решен! С електрическа бормашина е най-лесният начин да постигнете това, но в зависимост от материала на вашия кош за боклук, може да се наложи да проявите креативност. Металната кофа за боклук ще изисква специализирани инструменти и може би помощта на професионалист, точно както при тези проекти „Направи си сам“, които не трябва да се опитвате да правите сами.

Бутилираната вода също се разваля – ЕТО какво е важно да знаете за нея

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес