Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Внимавайте с тези неща в дома - те крадат енергията ви

05 ноември 2021, 15:20 часа

Умора, раздразнителност, чувство на тревожност - всичко това може да се стовари върху човек, който едва е прекрачил прага на дома си. Това може да се дължи на предмети, които могат да повлияят негативно на енергията и да ви лишат жизненост.

Наред с това, които могже да подобри енергията на човек, има неща, които карат много хора да се чувстват у дома неудобно. Вещите в тази област хора предлагат да се разходите из дома си и да се уверите, че в него няма неща, които крадат енергия, лишават ви от жизненост и пречат на щастливия живот в хармония и комфорт.

Безпорядък и стари неща

Прибирайки се вкъщи след натоварен ден и виждайки бъркотията около себе си, човек става още по-раздразнен, лишава се от възможността да се наслади на уют и комфорт. Всяко нещо, което не е на мястото си, мръсните съдове, които не са измити навреме, скъсаните и износени неща предизвикват негативни емоции и с това трябва да се борим.

Простите правила за почистване ще ви помогнат да намерите усещане за хармония, а навременното въдворяване на ред ще ви позволи да се сбогувате с източниците на боклук в къщата.

Включен телевизор

Такова просто и елементарно нещо като телевизора може да се превърне в източник на негативизъм и да ви лиши от жизненост. Ако телевизорът е включен непрекъснато, той генерира фонов шум, който затруднява отпускането и релакса.

Специалистите по биоенергетиката отбелязват, че светлинните и звукови вълни, излъчвани от работещ телевизор, нарушават положителните вибрации, като не влияят на благосъстоянието по най-добрия начин.

Затъмнени завеси

Постоянно затъмнените прозорци, които пречат на достъпа на слънчева светлина, нарушават енергията на пространството и убиват оптимизма. Тежките завеси натрупват огромно количество прах, което също привлича негативност, а липсата на дневна светлина причинява депресивни мисли.

Ако завесите не могат да се сменят, те трябва да се отварят по-често, за да се отървете от потискащото чувство на меланхолия и раздразнение.

Голямо количество декорация

В много къщи има прекрасни дрънкулки, които украсяват дома и придават уют на помещенията, но прекаляването с такива предмети ви лишава от енергия. Голям брой ненужни неща създават усещане за дискомфорт и компактност, така че няма смисъл да държите безкраен брой малки предмети.

Ще бъде възможно да направите къщата място за добра енергия, да се чувствате комфортно и да попълните резервите от жизнена енергия, ако поставите дома си в ред, отървете се от всички ненужни неща и не забравяйте да почистите пространството от негативност.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес