Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Виж какъв е стилът на твоята зодия

16 октомври 2020, 11:00 часа

Зодиакалното съзвездие на всеки човек, оказва влияние не само, върху личния темперамент и поведение, но и върху основните насоки за стила облекло и предпочитанията в избора му.

Какъв е стила ви, според вашата зодия, научете тук:

1. Овен – те са пламенни почитатели на пазаруването. Те отдават предпочитание на ексклузивни и съвместими елементи в гардероба. Жените обичат да са ласкателни за това и избират бляскави стилове.

2. Телец – на него се отрежда първо място в първенството за комфорт и лукс. Той предпочитат да е в смел и ярък стил.

3. Близнаци - винаги избират младежкия стил. Лесно им е да следват новите модни тенденции.

4. Раци – те търсят елегантност и максимално удобство. Раците нямат особено предпочитание към определен стил. Основната им задача е да изглеждат сериозни.

5. Лъв - той обича луксозни дрехи, кожи и козина. Най-добрата посока за лъв е в класиката.

6. Деви - те съчетават естествената красота и функционалност. Те са напълно безразлични към известните марки. Основното нещо е дрехите им да са с високо качество, удобни и красиви.

Стилове, според хороскопа

7. Везни - те избират най-идеалните модели и кройки за лични форми. Те не преследват модата, а напротив, създават свои собствени тенденции.

8. Скорпион – той е най-запален по модата. Най-модерната рокля със сигурност ще украси гардероба на жената Скорпион, без значение каква е цената.

9. Стрелец - те знаят как да съчетават несъвместимото, което винаги привлича вниманието към бляскавите им тоалети.

10. Козирог – няма спор, че има вродено чувство за хармония и способност да подчертава достойнството си. Той съчетават класика и сексапил, подчертавайки най-доброто в тялото си.

11. Водолеи - те винаги имат добър вкус. Тяхната артистична същност им дава възможност, дори най-баналното облекло да се превърне в ярко луксозен тоалет.

12. Рибите – те са невероятни модни жени. Предпочитат дрехи в романтичен стил, които следват контурите на тялото им. Рибите обичат известни марки и солидни материали. Естествената им красота не позволява изображението да бъде вулгарно.

Критериите за избор на дрехи и самият начин на носенето им зависи, както от знака на Зодиака, така и от елементите на всеки човек. Това е особено забележимо в любимата цветова палитра.

Така, например:

Огнените знаци привличат всички възможни нюанси на червеното;

Родените под стихията на въздуха обожават всичко, което лети и силуети, и в цветове. Тяхната прерогатива са размазаните нюанси на светлите тонове;

Земните хора предпочитат всяка тъмна палитра;

Рибите обичат всичко, свързано с водата. Следователно цветовете им са синьо или светлосиньо - цветът на водата, зелено - цветът на водораслите и пясъка.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес