Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вещите, които носят негативна енергия на дома

05 юли 2019, 11:22 часа

Всички вещи, които не използвате или не харесвате, отнемат от вашата жизнена енергия. Трябва да приемете идеята, че вашият дом е организмът ви и всяка една стая изпълнява дадена жизнено важна функция. Ако нямате навик да се грижите за дома си, не се грижите и за здравето си.

Знаехте ли, че разчистването само на една стая може да разреши даден здравословен проблем. Днес ще ви разкажем малко повече за отделните стаи и как си вредите, като не поддържате всяка една от тях по отделно.

- Кухнята - Според специалисти кухнята се определя като храносмилателната система на дома ви. Тя определя как преработвате емоциите и чувствата си. Ако тя е затрупана с изгнили храни, стара кухненска посуда, вие блокирате източника си на живот и прехрана. Ако почистите кухнята си и изхвърлите всичко ненужно от нея, ще позволите на хората около вас да се докоснат до душата ви. По този начин всички ваши близки ще се чувстват свободни да ви подкрепят в труден момент. Ще си създадете добър душевен комфорт. Също така, чрез пречистването на кухнята, можете да решите множество хронични проблеми със стомаха.

- Холът и трапезарията - Това са стаите, в които се развиват отношенията между членовете на семейството. Тези две стаи определят вашите социални и професионални отношнията с хората. Ако тези стаи са затрупани от излишни вещи най - вероятно имате нехармонични отношения с близките си и живеете в изолация.

- Коридорите - Ако те са затрупани с излишни вещи, вие блокирате всякаква жизнена енергия, която се опитва да стигне до вас. Ако се чувствате объркани, не можете да вземете решение и сте на кръстопът, просто започнете да разчиствате коридорите в дома си.

- Спалнята - Хаосът в любимата спалня може да бъде наистина голям проблем, защото това е най - интимната стая за всеки един човек. Затрупването на тази стая с вещи, които не са предназначени за нея, може да доведе до проблеми в интимните отношения и пречи на физическия релакс на тялото.

- Банята - Още от древни времена, това е мястото, на което се извършват сакрални ритуали. Грижата за вашата баня определя как се грижите за себе си и каква е себеоценката ви. Направете банята красиво и добре ароматизирано помещение, което ви зарежда позитивно.

- Мазето и тавана - Хаосът в тези помещения може ви да пречи да продължите живота си. Ако те са затрупани с вещи, които принадлежат на ваши предци, побързайте да почистите и да изхвълите всичко ненужно.

- Гаража - Хаоса в гаража може да бъде причина за проблем с подвижността ви. Също може да доведе до трудност при взимането на важни решения.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес