Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уиски революция: Слънчевите лица на Johnnie Blonde

29 април 2021, 14:51 часа

Запознай се с Johnnie Blonde

Представите ни за уиски винаги са били класически. Но границите са за това, за да бъдат премахвани. Революцията на уиски вкуса се води от новото Johnnie Blonde. To идва в прозрачна бутилка и видим слънчев цвят, още преди да отвъртиш капачката.

Johnnie Blonde не е добре познатия скоч - и щом се разлее по небцето, нюансите стават повече от очакваните и повече от приятни. Вкусът е балансиран, кремообразен и мек, има сладки нотки на ванилия и подправки. Иновативният бленд отлежава в бъчви от американски бърбън, откъдето придобива нетипичните за шотландско уиски мекота и сладост. Доставя и лек, нежен послевкус с нотка на пикантност. Най-доброто от класиката, съчетано с най-доброто от смелия експеримент.

Johnnie Blonde е за ентусиастите и за любопитните

Johnnie Blonde разкрива пълната дълбочина, която любителите на уиски очакват от един истински скоч, но пък по-ярките, по-сладки вкусове в бленда ще се харесат и на онези, които досега не са си падали по скоча. Новото уиски е пълно с вкус и светлина, жизнено е и по-сладко от очакваното. Разкрива пълния си потенциал, когато се смеси с газирана лимонова напитка, за да се прероди в освежаващо питие, бълбукащо от вкус – идеално за откривателите и любителите на забавлението.

Затова и Johnnie Blonde е многолико уиски, подходящо за чиста консумация, но и чудесна напитка за миксиране. За да се убедиш сам, опитай да приготвиш тази лесна и освежаваща рецепта:

Необходими съставки:

- 50 мл Johnnie Blonde

- 150 мл лимонена газирана напитка

- Висока чаша

- Лед

- Резен портокал за още по-голяма свежест

Начин на приготвяне:

Напълни високата чаша с лед, добави уискито и газираната напитка. Украси с резен портокал и ето – имаш си вкусна свежест в чаша.

За Johnnie Walker:

Johnnie Walker е номер едно шотландско уиски в света (IWSR, 2017) с фенове в над 180 държави по целия свят. Още по времето на неговия създател Джон Уокър, хората, които блендват уискитата на Johnnie Walker се стремят към перфектния вкус и качество.

Днес, многократно награждаваното уиски портфолио включва Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, AGED 18 YEARS и Blue Label. Продажбата на над 18 милиона бъчви годишно (IWSR, 2017) превръща Johnnie Walker в най-популярното шотландско уиски в света.

За Diageo

Diageo е световен лидер в областта на алкохолните напитки със забележителна колекция от първокачествен алкохол, която включва марки като Johnnie Walker, Bulleit, Smirnoff, Cîroc и Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray и Guinness.

Diageo е световна компания, чиито продукти се продават в над 180 страни по света. За повече информация посетете www.diageo.com. Посетете и глобалния ресурс за отговорна консумация www.DRINKiQ.com за информация, инициативи и споделяне на добри практики.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес