Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Учител по математика укротява непослушковците с Game of Thrones

24 март 2014, 14:20 часа

Находчив учител по математика решил да "вкара в употреба" доста нестандартен метод за укротяване на непослушните си възпитаници. Тъй като явно е доста страстен почитател на поредицата на HBO Game of Thrones (Игра на тронове) и е прочел всички томове и на книгите решил да обвърже укротяването на непослушните деца с последния сезон на сериала.

Един ден докато си преподавал в крайно шумна обстановка в класната стая той попитал учениците кои от тях гледат сериала и всички вдигнали ръце.

"Много добре! Искам да споделя на всички, че съм прочел книгите от поредицата на Джордж Мартин и да ви "предупредя", че ако не започнете да пазите тишина, то ще напиша имената на всички, които бяха убити в последния сезон. Те са достатъчно много, че да си ги пиша цяла година, като ще включа и начина по който са били убити".

По този начин учителят "заплашил" непослушните си възпитаници, но те отново не го взели сериозно.

След малко обаче започнали да съжаляват когато видели, че учителят им наистина изпълвал вече дъската с умрелите в трети сезон на Game of Thrones.

Доста внезапно в класната стая се възцарила тишина и учениците прилежно започнали да слушат наставленията на учителя и да пазят тишина, информира Mirror.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес