Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Търсите късмет през 2022? Ето кои са най-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ви дни според зодията!_част1

09 декември 2021, 18:40 часа

Нова година наближава бързо и след скалистите 2020 и 2021 г. не ви обвиняваме, ако е трудно да се вълнувате от това, което планетите са ви приготвили. Въпреки това 2022 г. ще бъде по-обнадеждаваща и оптимистична година за всички зодиакални знаци – и ще има някои допълнителни специални космически моменти, разпръснати навсякъде, които ще донесат на някои от нас допълнителен тласък на късмет и магия. Определено ще искате да отбележите в новия си календар с голяма, блестяща звезда, най-късметлийския ден за вас през следващата година.

Овен

Най-щастливият ден: 18 август 2022 г

Пригответе се за година, пълна с растеж, магия и късмет, Овен. Щастливата планета Юпитер обикаля вашия знак от 10 май до 28 октомври – част от транзит, който се случва само веднъж на всеки 12 години – така че е време да се съсредоточите върху разширяването и новите възможности.

Телец

Най-щастливият ден: 13 май 2022 г

Започвате голям период на трансформация тази година, Телец. Северният възел на съдбата влиза във вашия знак на 18 януари – проникване, което няма да се повтори в продължение на близо две десетилетия – което означава, че следващите няколко години ще доведат до серия от затъмнения, които ще ви помогнат да пренастроите съдбата и да изградите своя нова версия.

Близнаци

Най-щастливият ден: 30 май 2022 г

През последната година и половина имахте поредица от затъмнения, които разтърсиха вашата идентичност и взаимоотношения, Близнаци – но 2022 г. ви дава благоприятен шанс да прегърнете напълно тази нова и подобрена версия на себе си.

Рак

Най-щастливият ден: 17 юли 2022 г

На 17 юли планетите ви приготвят допълнителна магия за сезона на Рака. Слънцето и Меркурий ще се изравнят във вашия знак, образувайки това, което е известно като казими на Меркурий, което означава, че Меркурий е „в сърцето на слънцето“.

Лъв

Най-щастливият ден: 31 юли 2022 г

Лятото винаги е вашето време да блеснете, Лъв, но тази година ще бъде изпълнена с още повече страст и креативност от обикновено. Това е така, защото Юпитер ще осветява вашия пети дом на радост и романтика през целия сезон на Лъв - и ще можете да се възползвате от тази щастлива енергия още по-мощно на 31 юли, когато вашата управляваща планета, слънцето, ще се формира благоприятен аспект на тригон с благотворен Юпитер.

Дева

Най-щастливият ден: 16 февруари 2022 г

Започваме годината с месец на ретроградиране на Венера през сектора на романтиката и страстта на вашата карта, което може да предизвика чувства за минали връзки и да подтикне до голяма преоценка, когато става въпрос за вашите предпочитания за секс и срещи.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес