Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са нещата, които подсказват, че КЪСМЕТЪТ е съвсем близо до нас

24 октомври 2021, 09:48 часа

Разбира се, че има знаци, които ни подсказват, че много скоро късметът ще ни навести. Дори най-недоверчивите и песимистично настроени личности са склонни да повярват в това.

В миналото хората са се ръководили именно по тези знаци и благодарение на тях са преценявали в кой точно момент да преминат към действие или да вземат важно решение за живота си.

Кои са знаците, нашепващи, че късметът е твърде близо до нас?

• Когато искрено се радвате на бездомните животни;

Ако внезапно започнете да обръщате много внимание на бездомните животни, това означава, че късметът скоро ще ви настигне. Можете да ускорите темпото му, ако приберете улична котка или куче в дома си.

• Когато обличате дрехите си наобратно;

Ако бързате и облечете дрехите си наобратно, това означава, че желанията ви скоро ще се сбъднат. Не бързайте обаче да се коригирате. Усмихнете се на случващото се и приемете, че Вселената ви изпраща знак.

• Когато лявата ви ръка изтръпва многократно;

Разбира се, в този случай става въпрос за изтръпване, което не е съпроводено от болка. Ако при вас е точно обратното, незабавно се консултирайте с лекар и не оставяйте нещата така. Изтръпването на ръката, придружено с усещане за мравучкане, подсказва за скорошно забогатяване.

Как да привлечете пари и късмет?

• Мехурчета в кафето;

Любителите на кофеиновата напитка знаят, че не винаги видът й е един и същ. Понякога можем да станем свидетели на мехурчета. Те са знак за скорошна печалба. Опитайте да хванете мехурчето с лъжица и ако това се случи, не забравяйте да си пожелаете нещо.

• Ухото ви сърби или усещате парене.

Когато лявото ви ухо ви сърби, това подсказва за научаване на добра новина. Когато този орган от човешкото тяло пари, много вероятно е някой да говори за вас и да ви обсипва с похвали.

Разчитайте знаците, които Вселената ви праща, и не позволявайте на късмета да ви изпревари!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес