Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са 5-те неща, от които трябва да се откажем през МАРТ, ако искаме да привлечем ЩАСТИЕТО

28 февруари 2022, 10:53 часа

Краят на зимата се вижда. Много скоро цветята ще украсяват земята, а птички ще пеят над главите ни. Цялото това пробуждане ни кара да се чувстваме по-живи и заредени с положителна енергия.

Ако обаче искате да изпратите зимата с усмивка и да посрещнете пролетта с много нови мечти, нужно е да се отървете от няколко конкретни неща. В противен случай ще чувствате апатия и много вероятно е да ви полази пролетната умора.

Преди обаче да пристъпите към конкретна промяна, е важно да се научите правилно да формулирате желанията си. Отделете си един ден, в който да останете насаме със себе си. Помислете трезво над живота си и случващото се в него. Ако имате амбициозни планове, предначертайте ги ясно и ги следвайте безотказно.

Ето и 5 – те неща, на които да обърнем гръб през март, ако искаме да привлечем щастието право към себе си:

1. Безпорядък;

Това безспорно е едно от нещата, които ни пречат да се фокусираме върху нещо конкретно. Целият този хаос, който цари навсякъде около нас, не само ни създава дискомфорт, но и пречи на положителната енергия да се настани в дома ни. Много е важно през първата половина на пролетния месец да почистите дома си и да го вкарате в ред.

Ако не направите това, твърде вероятно е да не усетите хармония и късметът да ви подмине.

2. Обидни думи;

В началото на пролетта човек трябва много да внимава какво изрича на глас. Съществуват такива думи, които могат да попречат на щастието да почука на вратите ни. Забравете за следните думи: бедност, проблеми, болест, омраза.

Щастие или тъга в любовта? Ето какво да очакват ЗОДИИТЕ през март (Част 1)

3. Излишни вещи;

Всеки от нас складира в дома си куп ненужни вещи, които знае, че никога няма да му влязат в употреба, но въпреки това не се решава да се раздели с тях. Време е обаче да погледнете с трезвен поглед над живота си и да се отървете от всички онези ненужни предмети, които заемат място.

Ако искате да имате късмет през пролетта и остатъка от годината, не навлизайте в този период със стари, счупени, захабени и изпокъсани вещи.

4. Лоши спомени;

С наближаването на пролетта човек трябва да се сбогува с миналото си и най-вече с онези спомени, които го карат да се чувства нещастен и да се обвива с тъга. Освободете се от тревогите си!

5. Мързел.

За да привлечете късмета на ваша страна, не бива да мързелувате. Знаем, че след зимните месеци не му е лесно на човек да се възстанови, но въпреки това е важно да положите усилия и да го направите.

Поемайте инициатива, независимо дали става въпрос за работа, любовен живот или друго. Бъдете дейни и активни.

Това са нещата, които да оставите зад гърба си, ако искате да се къпете в късмет през месец Март!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес