Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тибетска чудодейна тинктура чисти организма

02 ноември 2020, 21:50 часа

За чудодейната сила на тибетските илачи е писано много. Една от уникалните рецепти за чеснови капки помага на хората от векове. Твърди се, че е открита върху глинени плочи и датира отпреди 5000 години преди Христа.

Рецептата помага при много здравословни оплаквания. Помага на организма да изхвърли излишните мазнини, подобрява храносмилането и има вярвания, че дори чисти тумори.

А приготвянето и е бързо и лесно:

Необходими са ви 350 гр. почистен чесън. Нарежете скилидките на дребно, след това ги смачкайте в дървено хаванче. Вземете 200 грама от чесновата паста, но от дъното на съда, където се е събрал най-много сок. Сложете го в измит и добре подсушен стъклен съд, който можете да затворите плътно. Залейте кашата с 200 мл. ракия или спирт. Затворете плътно съда и го оставете на тъмно място за 10 дни. След това прецедете получилата се тинктура. Два дни след това, можете да започнете да приемате по 2 капки от нея  20 минути преди всяко хранене, заедно с 50 мл. прясно мляко. Увеличавайте дозата с по две капки всеки ден, до 7-ият ден на прием, когато трябва да изпиете 12 капки. Осмият ден, количеството пада на 9 капки, 9-ият ден на 6, а на 10-ия ден – само 3. На 11 ден трябва да изпиете 25 капки.   

След като количеството от тинктурата приключи, можете да повторите лечението отново, но поне след 5 години.

 

Вероника Чанева
Вероника Чанева Отговорен редактор
Новините днес