Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези вещи носят лош късмет. Изхвърлете ги!

16 ноември 2020, 13:17 часа

Домът ни трябва да е уютно място, пречистено от лоша енергия и място, където да се приберем и да усещаме спокойствие. Има предмети у дома, които обаче развалят баланса на добра и лоша енергия и е по-добре да се отървете от тях, за да се чувствате по-щастливи у дома.

1. Счупени предмети – счупена саксия, чаша, чиния с отчупено ръбче или огледало, каквото и счупено да имате у вас, не го пазете, а го изхвърлете. Смята се, че предметите, които са нарушили своята цялост и са счупени могат да „счупят“ и отношенията в семейството.

2. Мрачни картини – има хора, които смятат, че такъв тип абстрактни и мрачни картини много отиват на интериора, който са си избрали у дома. Истината е обаче, че те поглъщат положителната енергия от дома и нямат място в него.

3. Скъсана дреха – ако имате дрехи, които се нуждаят от шивач, не отлагайте и ги занесете веднага. Не е хубаво да държите у дома скъсани дрехи или чаршафи, защото те се асоциират с бедност и недоимък.

4. Подаръци, които не ползвате – след всеки празник има подаръци, които не ви харесват или не са ви нужни. Не ги пазете, а ги подарете. Смята се, че отхвърлен подарък може да значи отхвърлен приятел.

5. Антикварни вещи с неясен произход – такива предмите, които сте купували от някой пазар или са ви подарявали, не носят добра енергия в дома. Те са минали през много домове, през много ръце и са събрали както добра, така и лоша енергия. Просто се отървете от тях – подарете ги или ги продайте.

6. Мебели с остри ъгли – ако имате мебели, които ъгли могат да ви наранят, ако минете рязко покрай тях, трябва незабавно да се преправят или продадат. Смята се, че така „разсичате“ добрата енергия, която се опитва да преминава през целия ви дом.

7. Увивни растения – те могат да се гледат само навън, но не и вътре в дома. Има поверие, че увивните растения задържат лошото у дома и не го пуска да си отиде.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес