Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тази зодия крие чувствата си, но има много нежно сърце

31 януари 2022, 08:15 часа

В статията ще ви запознаем със зодията, която има най-интересния характер сред зодиака. Тя е силна, емоционална и много прикрита, но всъщност е страхотен човек. Ако искате да имате верен приятел в живота, това е най-подходящия за вас зодиакален знак.

Може би е трудно да повярвате, но Девата е зодията, която притежава най-нежното сърце. 
Макар да са ужасно критични и големи перфекционисти, те са изключително чувствителни, но умело прикриват това зад маската на силни и твърди характери.

Ако спечелите доверието на Девата тя ще ви разкрие истинската си същност и ще разберете, че няма нищо общо с това, което ще ви покаже първоначално. 

Девите са много раними и трябва да сте изключително внимателни, защото твърде лесно можете да нараните чувствата им. Определено те са непоправими интроверти и са много затворени личности. Умело прикриват емоциите си до такова положение, че могат да се докарат до лудост. Трудно се доверяват, но ако веднъж спечелите доверието им ще ви споделят и най-съкровените си тайни. Ако прецени сама Девата ще отвори болезнена за нея тема и ще говори пред вас за нея. 

Поради това, че са много неуверени Девите имат нужда от вашата подкрепа. Ако искате да сте част от живота на Девата бъдете искрени и не си “играйте” с нея. Тя е много всеотдайна и пренебрегва себе си в името на другите. Никога не би злоупотребила с добротата ви и не би ви предала.

Девите имат уникална интуиция, но ако си мислите, че може да я лъжете само, защото през повечето време ще си премълчи, това далеч не е така. Тя забелязва всичко, просто понякога счита за по - добре да наблюдава до къде бихте стигнали. 

В заключение ще обобщим, че Девата е много честен характер и държи, когато има отношения с някой това да е двустранно. Изключително много мрази лъжата и лицемерието. Независимо дали става дума за любовна връзка или приятелска, ако предадете доверието ѝ тя ще ви изключи от живота си и повече няма да ви погледне.  

По принцип Девата има много интересен нрав. Тя е изключително ранима, но много умело се прикрива зад маската на твърд и недостъпен човек. Силната интуиция ѝ позволява да преценя опонента си и да прецени всеки свой ход. Ако в живота си имате поне една Дева - бъдете внимателни и си я пазете. Рядко ще срещнете някой, който го е грижа повече за това как се чувстват околните, отколкото за самия себе си.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес