Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Създадоха лубрикант с марихуана

02 август 2014, 15:45 часа

Канабисът и в миналото се е използвал в целия свят като афродизиак, а в щата Калифорния вече направиха и лубрикант с марихуана, предназначен преди всичко за дамите, предаде БГНЕС.

Лубрикантът може да се преглътне или да се прилага локално. Производителите подчертават, че новият продукт ще подготви дами за едно чувствено преживяване, но предупреждават да се използва внимателно, защото може да ги зашемети като марихуана.

Психоактивните ефекти на това масло, ако се използва орално, са равни на последиците, които може да имате след пушене на трева.

Канабис в традиционните култури по света някога се е използвал като афродизиак, което вдъхновило производителите да направят такъв лубрикант. При някои жени той увеличава сексуалното желание, при други води до по-интензивни оргазми.

Този лубрикант не може да се използва като всеки друг. Трябва да го нанасяте орално или локално половин час преди секс. Може да се използва и от мъже, но е предназначен преди всичко за жените, защото мембраната на влагалището е по-чувствителна и по-лесно попива съставките.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес