Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Свещеното число на вашето име казва всичко за вас

21 август 2021, 16:13 часа

Изчисляване на свещеното число

·         Изчислението започва с определяне на дължината на пълното ви име. Ако съдържа 7 или повече букви, тогава вашият междинен номер е 3. Тоест, към свещеното число се добавя тройка. Ако е по-малко – се добавя единица.

·         Ако името ви започва с гласна, тогава междинното свещено число ще бъде 3. Ако името ви започва с съгласна, тогава прибавете единица.

·         Ако има повече гласни от съгласни, тогава към свещеното число се добавя 2. В обратната ситуация числото остава непроменено.

·         Има още един много важен момент. В случай, че имате същото име като баща си или майка си, добавете още една двойка към полученото число.

·         В самия край пребройте колко са буквите в името и добавете към свещеното число.

И така, има 7 букви в името Татяна, което означава, че започваме изчислението с три. Името започва със съгласна: 3 + 1 = 4. Съгласните са повече от гласните, така че всичко остава непроменено. Ако името на майката на Татяна е същото, следователно, още 2 се добавят към 4. Броят на буквите в името на Татяна е 7. В резултат на това свещеното число е 6 + 7 = 13.

Максимално възможният брой може да бъде повече от 10, но има само 9 числа за декодиране. Накрая събирате  числата, докато получите число от 1 до 9. 1 + 3 = 4. Крайният номер е 4.

Единица

Вашите силни страни са точност, честност и упорита работа. Вашата точност има по -дълбоки корени, защото сте в състояние да вземате важни решения своевременно.

Двойка

Ввашата силна страна е психологията, съпричастността. Можете да почувствате това, което чувстват другите, така че имате много приятели, често сте уважавани дори от враговете си. Вие сте щедри, но понякога можете да бъдете жестоки.

Три

Вие сте силно духовен човек, страхотен ментор, велик лидер и учител. Вие сте в състояние да абсорбирате информация, както гъбата абсорбира вода. Имате отлична памет, силно развито мислене нестандартно.

Четири

Имате дар да убеждавате. Можете да убедите хората, че грешат, без да влизате в конфликт. Отлично се справяте с фактите и не изпускате от поглед нищо. Гъвкави сте по отношение на житейските насоки, знаете как да избирате.

Пет

Имате гъвкавост и равностойност. Вие сте наистина универсален, способен на много в най-различни области на живота.

Шест.

Името ви дава възможност за правилно усещане на времевата рамка. Растете бързо и навреме осъзнавате, че се движите по грешен път или сте объркани. Вашата сила се крие във факта, че действате в полза на другите. Това запазва късмета ви.

Седем

Вашата силна страна е да придобиете вяра и  смисъл в живота . Знаеш как да намираш радост в малките неща. Освен това знаете как ефективно да трансформирате всеки отрицателен житейски опит в мъдрост.

Осем

Вашата сила е нестандартното мислене. Повечето от големите музиканти, писатели, художници и поети имаха един и същ свещен номер.

Девет

Вашата сила на волята е основният актив. Вие сте този, който е способен на това, на което повечето хора не са способни. Можете лесно да се отървете от лошите навици, защото винаги имате специална мотивация.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес