Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сложете руло тоалетна хартия в хладилника и вижте какво ще се случи

27 февруари 2022, 10:00 часа

Факт е, че повечето хората съхраняват храната в хладилника неправилно - най-често в пластмасови контейнери или найлонови торбички.

В резултат на това тя придобива неприятна миризма. Съхранявано неправилно, сиренето пожълтява, а надениците се покриват с лепкав налеп.

Освен това, ако съхранявате храната дълго време, ще се появи неприятна миризма. Друг често срещан проблем е появата на скреж и лед по задната стена на хладилника.  

Ролка тоалетна хартия ще ви помогне да се справите с всички тези проблеми. Това се дължи на меката пореста структура на хартията, която абсорбира влагата и неприятните миризми.

Просто поставете едно руло на произволно избран рафт в хладника. След няколко дни ще забележите резултата. Хартията със сигурност ще е мокра, но върху задната стена на хладилника вече няма да има водни капчици, скреж или лед.

Също така ще забележите, че храната, която съхранявате в него, вече не замръзва, а от неприятната миризма не е останала и следа.

Ако съхранявате сиренето и надениците, увити в хартиени салфетки, те ще запазят свежестта си по-дълго.

ВИЖТЕ ОЩЕ: efbet - високи коефициенти, предимства и оптимално място за забавление

Колко време трябва да остане тоалетната хартия в хладилника?

Добре е да поставите едно руло тоалетна хартия не само върху рафтовете в хладилника, но и в чекмеджето за зеленчуци. По този начин те няма да се овлажнят и съответно ще запазят свежестта си по-дълго.

Ролката трябва да се подмени с нова, след като се намокри. В противен случай тя ще се разпадне и след това ще се наложи да почистите хладилника.

ВИЖТЕ ОЩЕ: От 3 лева до 11 хиляди само за ден - вижте как се случи

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес