Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ще се преродят! Тези зодии са най-щастливи в началото на ноември

01 ноември 2022, 05:30 часа

Ноември е месец, в който всичко е свързано с промяна. Листата падат, дните стават все по-къси и официално сме в разгара на сезона на Скорпиона. Тъй като животът ни започва да изглежда доста по-различно, съвсем естествено е и астрологичната ни прогноза да го направи. Ето кои зодиакални знаци ще бъдат най-щастливи в началото на ноември.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Това е твоето време да блеснеш, Скорпионе! Със слънцето във вашия знак до 22 ноември вие се чувствате уверени и лъчезарни. Използвайте това време, за да определите намеренията си за останалата част от годината и да се подготвите да издигнете живота си на следващото ниво. Можете да очаквате да ви се случат големи неща - в професионален, творчески и романтичен план. Насладете се на този момент - заслужавате го!

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Началото на ноември е изцяло посветено на забавленията за вас, Стрелци! С Венера във Вашия пети дом на удоволствията до 25 ноември Вие сте в настроение за любов и приключения. Отдайте се на любимите си хобита, прекарвайте време с най-близките си приятели и се отпуснете. По-късно през месеца нещата ще започнат да стават малко по-сериозни, затова се наслаждавайте на това безгрижно време, докато можете. 

Козирог (22 декември - 20 януари)

Началото на ноември е чудесно време за Козирозите да се фокусират върху здравето и благосъстоянието си. С навлизането на Марс във вашия шести дом на здравето на 18 ноември вие сте нетърпеливи да влезете отново във форма и да подобрите цялостния си начин на живот. Не забравяйте да отделите малко време за себе си, за да можете да се погрижите правилно за себе си - заслужавате го!

Водолей (21 януари - 18 февруари)

Това е важен месец за Водолея в професионално отношение. С Юпитер в десетия дом на кариерата до 2 декември може да получите повишение, да си намерите нова работа или да постигнете значителен напредък в своята област. Започнете да мислите какво искате от живота и какви стъпки трябва да предприемете, за да го постигнете. Вселената се подрежда във ваша полза - сега е моментът да направите своя ход!

Риби (19 февруари - 20 март)

Риби, този месец е подходящ за размисъл и вглеждане в себе си. Ретроградният Меркурий, който се намира в дванадесетия ви дом на духовността от 31 октомври до 20 ноември, ви призовава да забавите темпото и да се свържете отново със себе си. Отделете малко време от натоварения си график, за да медитирате, да си водите дневник или просто да прекарате известно време насаме сред природата. Ще се радвате, че сте го направили!

Борислав Малинов
Борислав Малинов Отговорен редактор
Новините днес