Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С този АМУЛЕТ ще защитите дома и семейството си

09 март 2022, 13:17 часа

От незапомнени времена хората разчитат на амулети, с помощта на които предпазват дома и семействата си от зли сили, духове, неприятности и кавги. Както много от вас навярно са чували, един от тези символи е метлата. Именно тя успява да внесе мир, хармония и щастие в домовете на хората.

Макар днес метлите да са изместени от модерни прахосмукачки, те продължават да бъдат символ на домашния уют, чистотата и хармонията в семействата. Няма нищо лошо в това да използвате метлата като домашен амулет, а не пособие за чистене. Дори бихте могли сами да си изработите този предмет за предпазване от зли сили, използвайки подръчни материали.

Талисманите за дома, които ще ви спасят от ПРОБЛЕМИ

Най-подходящи обаче си остават клонки от бор, хвойна и трепетлика. Тяхната енергия е най-силна и се счита, че ако амулетът е направен от тях, действието му ще е най-осезаемо.

Когато амулетът е готов, привързан с канап и оформен като метла, потопете го в солена вода и го изсушете. След това идва ред на неговото ритуално окачване в дома ви. Задължително трябва да виси на яркочервена връв, в близост до входната врата. Метлата може да украсите още с бели, червени и зелени конци.

Бъдете сигурни, че тя ще ви пази от зли духове и кавги. В семейството ви няма да има място за спорове и тревоги. Проблемите ще напуснат живота ви и ще се чувствате много по-спокойни и изпълнени с положителна енергия.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес