Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Родените днес, 17 декември

17 декември 2021, 00:02 часа

Стрелците, родени на 17 декември, са проницателни, силни и упорити. Те са ориентирани към успеха, живеят в настоящето, но често действат спонтанно. Имат много таланти, благодарение на които лесно постигат това, което искат. Това прави някои от тях горди и арогантни хора. Ако обаче изберат пътя на лъжата и омразата, също толкова лесно губят всички придобити блага.

Това са прагматични и рационални личности, ценят комфорта и материалното благополучие и се стремят към лукса. Те не са склонни да мечтаят или да разсъждават върху възвишени въпроси, изразходват енергията си за постигане на реални цели.

Това са бунтовници, които обичат справедливостта и мразят забраните и забележките, отправени към тях. Тяхното неподчинение на йерархичните принципи пречи на кариерното израстване. Това предизвиква недоволство сред другите. Тези хора казват истината в очите. Те са категорични, не обичат да проявяват емоции.

Жените

Жените, родени на 17 декември, имат чувствителна природа и оптимистичен поглед към света. Често в своята прямота забравят тактичността. Тези дами не се страхуват да бъдат първите, които влизат в общуване с мъж и се стремят във всичко да бъдат наравно с него. Те трябва да вдъхнат в себе си любов към грацията и елегантността.

Мъжете

Такива мъже вървят към целите си твърдо и агресивно. Те са честни и прями. Печелят с любовта си към живота и умението да се забавляват. В любовта тези мъже са емоционални и интересни. Трудно е обаче да ги обвържете със задължения. Те са свободолюбиви, ценят личното пространство.

Любовен живот

Родените на 17 декември са взискателни към потенциалните партньори в живота. Най-често те свързват живота с човек със сходен статус, възраст, социално и материално положение. Обикновено избраниците им са практични като тях самите. Това често пречи на развитието и на двамата в двойката. Често стават зависими от своята половинка.

Тези хора наистина вярват в силните и трайни връзки. Опитват се да намерят любовта на живота си – човек, с когото да създадат семейство. Те се нуждаят от топлината и подкрепата на половинката си, но и сами са готови да се грижат за близките си. В същото време ценят свободата. За тях е важна известна независимост в една връзка.

Съвети за родените на 17 декември

Разговаряйте с другите. Посещавайте по-често събития с нови лица и се забавлявайте. Разговорите с умни и интересни хора ще обогатят живота ви.

Развийте у себе си естетически качества. Понякога сте обсебени от материални въпроси. Опитайте се да посещавате по-често културни мероприятия. Научете се да оценявате красивите неща и да мечтаете.

Бъдете отворени за нови възгледи. Склонността да останете верни на предпочитания и идеи понякога пречи на вашето развитие. Научете се да слушате мнението на другите.

 

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес