Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ритуалът с чаша вода, който сбъдва желания

08 април 2021, 16:37 часа

Всеки от нас мечтае за нещо. Едни искат да имат повече пари, с които да пътуват, други – да станат родители, трети – да успеят в работата.

Без значение какво е вашето желание, вие много лесно можете да го сбъднете, благодарение само на една чаша с вода.

Ще споделим с вас магичен ритуал, за който хората твърдят, че върши чудеса. Той спомага за сбъдването на всяко едно желание, стига да го усещате с цялото си същество.

5 правила чрез които желанията винаги се сбъдват

Много е важно да правите ритуала всяка вечер преди сън и всяка сутрин след сън, в продължение на една седмица. Тогава умът е отпочинал и бихте могли да се фокусирате най-добре върху нещата, които желаете да ви се случат.

Как водата сбъдва желанията ни?

За целта е необходимо да си набавите изворна вода. Ако обаче нямате тази възможност, можете да използвате всяка друга, но преди това е нужно течността да премине през специална обработка.

Замразете я и след това оставете ледът да се разтопи от само себе си. По този начин помагате на лошата енергия да изчезне.

Вземете лист хартия и се фокусирайте върху желанията, които имате. Те трябва да са свързани единствено с вас самите. Не е препоръчително да искате пари, а да си представите какво бихте направили и постигнали, ако имате финансовата възможност.

Ритуали за късмет, които се правят от години

Върху листа напишете желанието си и се опитайте да бъдете максимално лаконични. Можете да въздействате на водата, единствено чрез ръцете си. Не забравяйте, че на върха на пръстите има важни нервни окончания, в които е концентрирана положителна енергия.

Разтъркайте дланите си и ги поставете върху чашата с вода. Опитайте да визуализирате вашите желания и не позволявайте на нищо странично да ви разсейва.

Веднага след това изпийте водата.

Правете този ритуал една седмица и много скоро желанието ви ще се сбъдне. Вярвайте в доброто и не преставайте да мечтаете!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес