Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разкриха тайната как да поддържате щастливи отношения със зодиакалните знаци

04 октомври 2021, 16:50 часа

Всеки зодиакален знак има свои собствени характеристики и всеки от тях изисква фин подход, за да изгради щастлива и хармонична връзка.

Овенът се отличава с инат и импулсивност, добавете яростна динамика към тази смес и получавате експлозивен коктейл Молотов. За щастлива връзка с Овен просто му дайте възможност да бъде лидер.

Стрелецът живее на високи обороти, така че имайте добро физическо и психическо здраве и се пригответе за безсънни нощи. Ако Стрелец изведнъж се отегчи, тогава без колебание те ще прекъснат отношенията с вас.

Обикновено  Лъвът се смята за егоистичен и нарцистичен, но това не е съвсем вярно. Всъщност те са мили, грижовни и привързани, но само докато не започнете да им давате съвети и да посочвате какво да правите.  Ако можете да заобиколите трогателните моменти, Лъвовете ще ви оценят и обожават.

Девите понякога са прекалено сдържани. С тях трябва да сте спокойни, за да не се изнервят. Те са склонни да натрупват оплаквания и да изливат всички претенции наведнъж.

За Телеца е важно постоянно да чувства подкрепата и разбирането на любимия. Те са непоправими романтици. За да изградите силна връзка с Телец, трябва по-често да демонстрирате чувствата си.

Проблеми могат да възникнат с  Козирози. Ще отнеме време, за да свикнат с вас и да ви повярват. Това може да отнеме няколко месеца или дори години. Не е лесно да им угодиш, затова в самото начало на една връзка не разчитай на комплименти и нежни думи. Само максималната откритост може да направи такава любов неразрушима: няма какво да се крие от Козирозите, те веднага ще я почувстват.

Тайната на дългосрочната любов с  Близнаци е голям брой съвместни дейности и хобита. По -добре е да работите заедно.

С  Водолей трябва да се държите малко по -различно. С тях ще трябва редовно да поддържате интерес към себе си. Ще трябва да станете много интересен човек, така че Водолеят винаги да се радва да бъде с вас.

Везните са очаровани от силата на характера на партньора. Просто не се отпускайте, в противен случай раздялата е неизбежна.

Рибите са родени за любов, обичат да се чувстват обичани. Те трябва да бъдат в центъра на вниманието, затова те блестят или с ярък външен вид, или с изключителни таланти.

Раците  са естети.. На това те отвръщат и могат да се окажат много приятни събеседници и партньори. Но в отношенията често се появява егоизмът им, чиито мотиви са скрити за общо разбиране.

Със  Скорпионите ще трябва да преминете през два периода: първо, труден, след което можете да си поемете въздух. След като се уверят във вашата преданост и искрена любов, те ще се отпуснат малко. Но така или иначе не бива да губите бдителност, бъдете търпеливи и сдържайте нервите си, те трябва да са като стомана.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес