Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пророчески сънища, способност да лекувате и още 5 признака, че сте мощен екстрасенс

16 май 2024, 17:34 часа

Много хора имат магически способности, за които дори не знаят. За да използвате уменията, те трябва да бъдат открити навреме. Ето по какви знаци можете да определите дали имате суперсили.

1. Пророчески сънища, които се сбъдват

Случва се в сънищата хората да виждат различни символи: удавяне в блато, ядене на дини или гледане на рогати бикове. Както казват знаещите хора, основният признак на екстрасензорните способности на човек са сънищата, в които това, което се случва, се сбъдва в реалния живот. Ако събитията се повтарят поне 70–80%, както във „филма“, гледан през нощта, тогава най-вероятно имате истинска суперсила.

Пророческите сънища обикновено са ярки  и запомнящи се за целия ден. Ако след събуждане си спомняте ясно какво се е случило, тогава вие също можете да имате суперсила.

Зодиакалните знаци, които са ясновидци и имат силна връзка със своите любовнициекс

2. Още преди да срещнете човек, имате точна представа как изглежда той.

Ако трябва да се срещнете с непознат, чиято снимка никога не сте виждали, но сте си представяли лицето, дрехите и други важни детайли и те съвпадат с реалността, това е нещо положително. Най-вероятно сте екстрасенс. Друг важен признак, че човек има суперсили, е способността да предвижда. Например, ако той чувства, че определено събитие ще се случи скоро и то се случва, тогава причината не е просто развито „шесто чувство“.

3. Привличане на определени събития в живота

Суперсилите могат да се проявят, ако екстрасенсът успешно привлече определени събития в живота си. Например, той казва: „Иска ми се да мога да видя този човек сега“ и минава с автобус. Или си мисли: „Чудя се какво се е случило вчера на работа“ и внезапно му се обажда колега и му разказва най-новата клюка.

4. Странни спомени от сънища

Странното дежавю може също да означава, че сте екстрасенс.

3 зодии, които са родени за екстрасенси

5. Облекчавате стреса и болката в човек с едно докосване

Друг признак за психическите способности на човек е способността да лекува с няколко „специални“ думи или просто с докосване. Ако след физически контакт с вас събеседникът се почувства по-добре, тогава най-вероятно имате суперсила. В същото време, психическите способности могат да се проявят по други начини. Например, когато след разговор с вас човек се отърве от моралните страдания и стреса.

6. Способността да "общувате" с животни

Хората със суперсили „чуват“ мислите на животните. Ако „говорите“ с вашия домашен любимец без думи, това има причина. За да се уверите в способностите си, наблюдавайте поведението на котка или куче. Ако той също разбира всичките ви думи, въпреки че „говори различен език“, вие определено сте екстрасенс.

7. Нереален късмет

Такова важно умение като придружаващия късмет може също да показва наличието на екстрасензорни способности. Ако в определена ситуация бихте могли да изпаднете в беда, но като по чудо не е имало проблеми, това е още един знак за притежаване на суперсила. Подобен знак обаче не винаги гарантира, че определено сте медиум. Може би просто имате късмет.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес