Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Признаци, че имате магия и как да се отървете сами

08 юни 2024, 19:11 часа

Има моменти в живота, когато изглежда, че всичко се обърква. Някои класифицират това просто като „черна ивица“, докато други започват да се паникьосват, мислейки, че им е направена магия.

Как да разберете, че имате магия?

Магията може да се появи в различни форми, придружени от различни симптоми. Ето някои от най-честите признаци:

·       Постоянни неуспехи

·       Необяснимо влошаване на здравето

·       Проблеми в отношенията

·       Чувство на силна енергия

·       Необясними сънища и кошмари

·       Финансови проблеми

·       Усещане за нечие присъствие

Без магия: жените с тези качества винаги ще имат много почитатели

Причини за магия

Магиите могат да бъдат направени по различни причини и те обикновено не са положителни:

·       Завист и омраза

·       Магическо въздействие

·       Нарушаване на забрани

·       Проклятия на предците

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

Практически методи за премахване на магията

·       Почистване със сол и лимон: Този метод е много прост и изисква минимални усилия. За да започнете, вземете пресен лимон и го нарежете наполовина. След това поръсете половинките обилно с морска сол. Прекарайте половинките лимон по цялото си тяло, като си представяте как отрицателната енергия се абсорбира в лимона. Това може да стане под душа или във ваната. След това изхвърлете лимона далеч от дома или мястото на пребиваване. Препоръчително е да изпълнявате този ритуал няколко дни подред, докато почувствате подобрение.

·       Ритуални бани: Ритуалните бани със сол и билки могат да пречистят вашата енергия и да помогнат да се отървете от покварата. Напълнете ваната си с топла вода и добавете около 2 чаши сол (можете да използвате морска сол или хималайска сол) и няколко капки етерично масло от розмарин или добавете няколко пакетчета чай от лайка. Докато плувате, представете си как отрицателната енергия напуска тялото ви и отива във водата. След банята оставете тялото си да изсъхне на въздух. Ако магията е тежка, се препоръчва този ритуал да се повтаря три дни подред.

·       Опушване: Опушването с билки като градински чай, пелин или лавандула е чудесен начин да изчистите пространството от отрицателна енергия. Запалете китка от избраната от вас билка и опушете тялото си и района на дома си, като си представяте как димът отнема всички магии и негативност. Кажете защитни молитви или заклинания, докато опушвате. Този метод може да се използва заедно с други, за да се подобри неговата ефективност.

Защитни амулети и талисмани: Носете защитни амулети като черен турмалин или обсидиан, за да предпазите отрицателната енергия и да се предпазите от по-нататъшни магии. Заредете тези амулети, като ги държите в ръцете си и визуализирате тяхната защитна сила.

Медитация и визуализация: Практикуването на медитация и визуализация помага за укрепване на вашите енергийни защити. Намерете тихо място и седнете удобно. Визуализирайте ярка светлина около себе си, създавайки защитна бариера. Повтаряйте утвърждения като „Аз съм защитен“ или „Никаква отрицателна енергия не може да влезе в мен“.

Свързване с професионалист: Ако смятате, че не можете да се справите сами, свържете се с опитен магьосник или лечител. Те могат да изпълняват по-сложни ритуали и да ви помогнат да премахнете щетите. Свързването със специалист може да бъде особено полезно, ако увреждането е много силно или ако не сте уверени в способностите си.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес