Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Приятели или влюбени – ето как да разберем

27 януари 2022, 14:51 часа

Често отношенията между двата пола са някак неясни. Дали сте само приятели, или той те харесва, или ти го харесваш, нещо все остава недоизказано. Ето някои неща, които могат да ни помогнат да разберем.

Тези навици дразнят половинката ви

Говорите ли си за хората, с които се срещате?

Ако свободно комуникирате връзките си и търсите съвети без това да е неудобно за двете страни, значи сте приятели. Ако дори един от вас крие отношенията си и не иска да ги споделя, то значи, може би има чувства.

Съдете по срещите

Приятелските срещи са отпуснати, свободни, без напрежение. Ако някой има чувства, то той започва да се стеснява, някога има неловки моменти, неудобни шеги или ирония, намекваща нещо повече.

Какво да правят тези ЗОДИИ до края на януари

Постоянно заедно

Отменяте ли планове с другите, за да сте заедно? Ако да, то може би има причина. Също така, ако гледате филми заедно, ако единият клони да заспива в другия, или да се сгушва в него, то може би това е знак, че иска да прояви повече близост.

Негативно мнение за всеки, с който се срещаш

Ако избраната половинка на единия от двамата не ви се нрави и постоянно е подложена на упреци, то вероятно това е призив на ревност. Опитайте да разберете от къде произтича тази неприязън и може да откриете нещо по-дълбоко.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес