Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предсказанията на Баба Ванга за 2020 и 2021 година

11 ноември 2020, 12:00 часа

През далечната 1923 година Вангелия била само на 12 години, когато загубила зрението си заради пясъчна буря, възникнала сякаш от нищото. За съжаление никой лекар по онова време не е могъл да излекува момичето и да помогне на зрението ѝ да се възвърне. Според някои това е била предначертаната съдба на Вангелия, заради която е получила и своите свръхестествени способности, с които е помогнала на хиляди хора през годините.

Всяка година се връщаме към предсказанията си, само за да се уверим колко верни са били те и каква дарба е имала Баба Ванга. Тя е успяла да предскаже атентата на 11 септември 2001 г., който покоси Америка като през 1989 г. казала: „Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.” През същата тази година тя успява да види и опустошителното цунами в Индонезия, случило се в края на 2004 г. Още едно от най-силния ѝ предсказания е изборът на Барак Обама за президент на Америка, за който тя предрекла „„44-тият президент на Съединените американски щати ще бъде афроамериканец.“ 

Успяла ли е обаче Баба Ванга да ни подскаже нещо за почти изминалата тежка 2020 година и коронавирус пандемията? Както и какво е казала за 2021 година, ще ви разкажем и за това.

Сергей Кастарной, руски журналист, който е бил близък приятел на Ванга, твърди че тя е предсказала това как светът ще се изправи пред сериозни предизвикателства на две важни дати от годината. В тези дати се събирали по пет двойки: 22.02.2020 и 22.12.2020 г. Тези дни щели да се окажат повратни в човешката история.

Това, което Баба Ванга е предсказала за 2020 г. е, че светът ще се изправи пред сериозна пандемия, която никога не е виждал досега. Изумително е как информацията се преплита с COVID-19 пандемията, която наистина преобърна света ни и тотално обърка живота на всички по целия свят. Казала е още, че въпреки всички изпитания през тази година, светът ще се справи и няма да загине, а само ще се надигне по-силен от преди.

За 2021 г. Баба Ванга е предсказала, че Европа ще премине през икономически спад, което напълно съвпада с реалистичните прогнози в сегашно време и отраженията на коронавируса и през следващата година. Тя е прогнозирала още и че може да има покушение срещу Путин, което ще дойде от приближен до него човек.

За по-далечно бъдеще Ванга е казала: "Влаковете ще "летят", използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре и Земята ще си почине. В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде ден, когато болестта ще бъде вързана с железни вериги.“

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес