Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Правосъдното министерство: Анита Мейзер няма да влиза в тв риалити

22 август 2018, 15:05 часа • 5358 прочитания

Министерството на правосъдието опроверга информацията, че Анита Желева (Анита Мейзер) ще участва в телевизионно предаване. Причината за опровержението е, че в публичното пространство в последни дни бе разпростанена новината, че скандалната миска ще бъде част от новия сезон на Вип Брадър "Женско царство".

"По повод информации в медиите, че Анита Желева ще участва в телевизионно предаване, чийто екип е депозирал молба до Министерство на правосъдието, Пресцентърът на МП информира следното:

В Министерството на правосъдието не е постъпвала подобна молба", се казва в съобщението.

"Направена справка в информационния масив на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията"  показва, че Анита Желева е освободена от Затвора - Сливен на 26 юни 2018 г. след определение на Апелативен съд-Варна за изменение на мярката "задържане под стража" в по-лека, а именно "парична гаранция".

В тази връзка и с оглед разпоредбите на Наказателно-процесуалния кодекс, спазването на наложената мярка не е от компетентността на Министерството на правосъдието, пише още в прессъобщението.

В Къщата на големия брат през годините все пак са се появявали осъдени. Варненският бизнесмен и политик Веселин Данов участваше в първите сезони на Брадъра и полежа в пандиза за сводничество и наркоразпространение.

Преди 10 години пък Стефан Кемалов – Бат Сали смени престоя пред камерите с този зад решетките заради подправяне на документи.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес