Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поредни престижни отличия от международен конкурс спечелиха Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас

20 ноември 2020, 11:23 часа

В България туризмът е изключително развит и всеки хотел се бори да задоволи клиентите си, да предлага множество услуги, професионализъм и добра база. Много важно и стимулиращо е, когато клиентите остават доволни. Това е основната оценка за работата на един хотел, независимо къде се намира той. Освен това, обаче, има редица международни награди, в които се включват вече доказали се хотели, лидери в бранша, каквито са Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас със своите уникални локации, обслужване и луксозни бази.

Такива изключително престижни международни награди са WORLD LUXURY HOTEL AWARDS, които се проведоха и тази година. Тези награди са основани през 2006-та година и призът от тях означава признание за най-висок международен престиж в луксозната хотелска индустрия. Всяка година над 300 000 човека пътуват и гласуват в рамките на един месец, за да изберат финалистите във всяка от категориите.

Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас се включиха в тази сериозна надпревара и абсолютно заслужено грабнаха победи в две ключови категории за бизнеса. Наградата, която Гранд Хотел Банско нарежда до всички останали спечелени призове, е в категория Луксозен планински хотел – България. Поредният успех на Гранд Хотел Свети Влас пък е победата за Европа с награда за успешното провеждане на луксозни йога ретрийти.


Тези поредни отличия затвърждават високото ниво и предлагана гама от услуги в двата хотела, които работят целогодишно за своите клиенти. Това отново доказва, че в България също можете да намерите световно ниво на обслужване, луксозен интериор на достъпни цени, комфорт и релакс. Както се казва - който търси, намира!

Подарете си мечтаната почивка и усетете качественото ниво на обслужване, което винаги трябва да търсите при престоя си в един хотел. Докоснете се до множеството разнообразни възможности, които двата хотела предлагат и бъдете сигурни, че очакванията ви ще бъдат оправдани.

Очакват ви неустоими предложения и оферти! Обадете се още сега на посочените по-долу телефони и грабнете своята възможност за едно незабравимо изживяване, което да споделите с най-близките си хора!

Grand Hotel Sveti Vlas:

grandhotelsvetivlas.bg - телефон: 0700 44 800

Grand Hotel Bansko:

grandhotelbansko.bg - телефон: 0700 12 120

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес