Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пет идеи за това как да освежим дома си през новата година

04 януари 2022, 10:20 часа

Новата година е перфектното време, в което да започнете да планувате как да направите подобрения в дома си. Разбира се, няма нужда да започвате веднага, но това не значи, че не можете да разгледате различни идеи и да започнете да спестявате средства, за да ги реализирате. Ето нашите предложения за пет подобрения на дома си, които може да направите: 

Повече зеленина

Първото нещо, което можете да направите е да внесете повече зеленина в дома си. Купете си повече растения, направете градина на терасата или дори изградете декорация с цели зелени стени. Възможностите тук са неограничени и зависят от бюджета ви. Разбира се, направените промени ще са положителни, но ще изискват грижи и поддръжка. Това е нещо, с което трябва да се съобразите. 

Изкуство

Сложете изкуство в дома си - картини, скулптури, дърворезба, гоблени - вашият вкус определя нещата. Изкуството вкарва нова перспектива и свежест в интериора на дома и може наистина да ви обогати културно и духовно. Не го подценявайте. Да, може да е малко по-скъпо, но определено си струва всяка стотинка.

Пренаредете мебелите

Няма нужда да давате пари, за да правите свежи промени в дома си. Може просто да пренаредите мебелите в дома си по нов начин, който дава повече пространство и дава нова динамика. Това ще изисква няколко добри приятели, каса бира и желание. А може да даде доста добър неочакван резултат.

Сменете интериорните врати

Една немалка инвестиция, която е устойчива във времето. И също така внася свеж облик в дома ви. Може да смените интериорите си врати, за да дадете нов облик на стаите. Добрата новина е, че това може да е малка стъпка, която е самостоятелна, а може да бъде част и от голям ремонт, който правите. 

Пребоядисайте

Най-сигурният начин да направите освежаваща промяна в дома си е да боядисате. Ако имате стари тапети може да ги махнете. Може да направите всяка стая в различен цвят. Границата я поставяте сами. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес