Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Оргия: Украинци отговориха на ядрените заплахи на Путин по нестандартен начин

07 октомври 2022, 12:48 часа

Повече от 15 000 сексуално разкрепостени украинци планират буквално да умрат красиво, ако страната им стане обект на от ядрен удар. Толкова хора откликнаха на поканата в "Телеграм" да се включат в "събитието" на хълма Щековица над Киев, в случай че Владимир Путин реши да натисне червения бутон. На новината обърна внимание британският таблоид Daily Star.

На всички евентуални участници ще бъде предложено да вържат на ръцете си панделки, които ще показват техните сексуални предпочитания - три ленти за любителите на аналния секс и четири ленти за любителите на оралния секс.

Организаторите публикуваха следното забавно съобщение след обявяването на "събитието": "Казват, че всички апартаменти с прозорци към Шчекавица по някаква причина са изчезнали от сайтовете за недвижими имоти". Те обаче категорично заявиха, че Илон Мъск не е добре дошъл - ЕТО ЗАЩО!

Обяснявайки как планът отразява украинския дух, украинка коментира пред Радио "Свободна Европа": "Това е обратното на отчаянието. Дори в най-лошия сценарий хората се опитват да намерят нещо добро. Такъв е мегаоптимизмът на украинците".

Друг местен жител добави: "Това е опит да се покаже, че колкото повече се опитват да ни плашат, толкова повече ще го превръщаме в нещо друго."

Когато сирената на противовъздушната отбрана зави миналата седмица, един от записалите се за участие в оргията развълнувано попита групата: "Време ли е?" Той придружи въпроса си с усмихнато личице, а под този коментар други потребители оставиха около 600 отговора със същата емотиконка.

Превод: Ганчо Каменарски

Ганчо Каменарски
Ганчо Каменарски Отговорен редактор
Новините днес