Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нощувка за 50 000 долара: Ето как изглежда най-скъпата подводна хотелска стая (ВИДЕО)

23 май 2024, 20:17 часа

Наскоро видеото на най-скъпите подводни хотелски стаи в света привлече вниманието на онлайн потребителите, оставяйки мнозина очаровани.

Вижте още: Променяш света, ако си оправиш леглото: Вдъхновяващата реч на един адмирал (ВИДЕО)

Двойката инфлуенсъри Кара и Нейт се включиха в Instagram и споделиха спиращо дъха видео от престоя си в хотел.

Става въпрос за подводен апартамент на Малдивите, а кадрите започва с това, че Нейт показва пътя към хотела. Веднага щом излезе от асансьора, той влиза в коридор, който води до изискани спални. С луксозно двойно легло, щателно декориран интериор, самостоятелен кът за сядане, тоалетна със сензор, стъклен таван и зашеметяваща гледка към океана, хотелът разполага с всичко.

Споменатото видео събра почти 100 милиона гледания, което предизвика множество реакции от потребителите на социалните мрежи.

 „Останах в тази стая, бях нервен, но това беше прекрасно изживяване.“, гласи коментар на потребител, които е бил в подводния хотел. Други се запитаха какво е, когато навън е тъмно, а някои посочиха, че биха се страхували да заспят под вода.

Двойката отседнала в курорта Conrad Maldives Rangali Island на Малдивите, който разполага с луксозна резиденция на две нива, наречена „The Muraka“. Според уебсайта The Digest Online той се намира на почти 5 метра под морското равнище, като основната спалня е скрита от 180-градусов купол. Хотелът предлага и удобства, включително 24-часов иконом и готвач, спа процедури,  треньор на повикване и лични джетове.

Вижте още: Забавни пожелания за съученици в албума за дипломиране

Цената на настаняването в този апартамент започва от 19 хиляди долара и стигат до 50 хиляди долара.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес