Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никога не взимайте и не носете тези неща в дома си, за да избегнете много проблеми

09 януари 2023, 20:41 часа

Има находки, които не трябва да се носят у дома.

Пари

Те могат да бъдат хартиени или железни, но в същото време са в състояние да абсорбират негативната енергия на хората, които преди са били техни собственици.

Всяка сума може да донесе проблеми. Ако обаче вече сте взели находката, трябва незабавно да я похарчите.

Ключове

Над ключовете не се извършват ритуали, но все пак е по-добре да не носите такава находка у дома.

Огледало

Този предмет се счита за магически, така че трябва да спазвате правилата за работа с него, за да привлечете само положително в къщата.

Огледалото на някой друг може да има отрицателно въздействие върху енергията на човек.

Вещи и предмети у дома, от които трябва НЕЗАБВНО да се отървете

Гребен

Понякога гребени се крадат за лоши дела. Някои може да вземат гребен от улицата и да го донесат у дома. Това може да бъде опасно за здравето.

Косата съхранява енергията на собственика. Следователно, ако върху намерения гребен останат косми, можете да вземете цялата негативност и проблемите на този човек при себе си.

Режещи предмети

Не можете да вдигате ножици, карфици и игли, защото е много опасно. Често върху такива предмети се извършват магически обреди.

Конци

Чилета конци също не е необходимо да се носят вкъщи. Червеният конец се използва за амулети или любовни заклинания, белият конец се използва за почистване или извършване на лек ритуал, а черният конец се използва за магии.

Изхвърлете тези предмети! Те черпят от енергията ви

Кръст или икона

Тези неща са лични, които съхраняват енергията на собственика. Поради това е забранено да се вдигат от земята, за да не привличат негативна енергия, трудности и грехове на собственика.

Бижута

Тези бижута също акумулират енергия и имат магически свойства.

Също така предметът може да служи като талисман или да се използва в различни ритуали. Ако намерите нечий брачен пръстен, не е нужно да го взимате, защото проблемите на това семейство могат да се разпространят и във вашето.

Може ли енергията на предметите да влияе на живота?

Часовник

Нещо, което е чувствително към енергийното поле на домакина, защото не напразно казват, че часовникът спира, когато домакинът умре. Не хващайте такова нещо и не поемайте съдбата и болестта на друг човек.

Детска играчка

Особено опасни са домашните играчки. Те често се използват в магически ритуали. Ако някой изхвърли куклата, може би е искал да отстрани магията. Затова в никакъв случай не трябва да носите такова нещо у дома.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес