Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никога не слагайте огледало на тези места в дома си, защото е привлича опасни беди

15 февруари 2023, 16:06 часа

Няма дом без огледало, хората ги обичат, а и са необходимост в ежедневието. Всички ги слагаме обаче, където ни падне из дома, а това е нещо, което определено трябва да избягваме и да спазим няколко правила за поставянето на огледалото.

Подредете жилището си според знака на Зодиака

Срещу входната врата или прозорец

Пред врата или прозорец, се казва, че огледалото провокира изтичането на добрата енергия от дома, а това да отнеме от благополучието и успехите. 

В спалнята

Спалнята е едно от местата, където най-силно се препоръчва да не се слагат огледала, тъй като се смята, че спящ човек не трябва да се отразява, за да няма неприятности.

До печката

Огледалото срещу печката се твърди, че отнема силата и енергията и кара човек да се уморява два пъти по-бързо. Ако все пак държите на огледало в кухнята, сложете го срещу масата, където се събира семейството. Това увеличава богатствата и поддържа хармонията.

Ето така изглежда домът на щастливия човек

Мястото за огледало е коридорът

Огледалото в коридора подобрява атмосферата и визуално разширява помещението. Тясната стая предполага слагането на огледала или поне на мебели с отразяващи повърхности. Негативната енергия е гонена най-успешно, когато огледалата са редовно почистени, а ако счупени или напукани най-добре ги изхвърлете.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес