Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Незабавно се отървете от тези предмети, защото гонят късмета

06 септември 2021, 17:45 часа

Съществуват вярвания, че определени предмети в дома могат да повлияят на енергията, настроението и събитията в живота ни. Когато почистваме къщата или апартамента, често намираме отдавна забравени предмети, на пръв поглед никому ненужни, но решаваме да ги запазим в случай, че някога ни потрябват. Прибираме ги отново с надеждата да послужат за нещо или да дойде момент, в който мъжът в къщата ще намери време да ги поправи. Тук ще ви представим няколко предмета, които не е желателно да задържате в дома си, тъй като носят със себе си негативни последици.

Изхвърлете тези ПРЕДМЕТИ, ако искате да имате КЪСМЕТ

Увехнали цветя - ако обичаме да освежаваме домашната обстановка със стайни растения или букети, хубаво е да знаем, че вехнещите цветя носят със себе си негативна енергия. Понякога се случва да забравим поливането или сменянето на водата и това несъмнено се отразява на свежото им състояние. Претърсете терасата и всяка стая в дома си. Ако намерите увехнали растения, по – добре ги изхвърлете и заменете с нови. Освен че развалят хубавата гледка, те носят със себе си неприятна енергия. Възможно е да се чувствате отпаднали, без желание за нищо и изморени всеки път, когато влезете в дома си.

Развалени часовници – часовникът, който не работи, е символ на застоя. Ако намерите такъв предмет, бързо сменете батериите му или го занесете на часовникар. Ако пък не ви е толкова скъп, може и да се сбогувате с него, но задължително предприемете действие, тъй като спрелият часовник влияе върху развитието ви и не ви дава възможност да вървите напред било то в кариерата, отношенията или личностното ви израстване.

Кактуси – изключително често срещани под формата на стайно растение, допълващо интериора. Но замисляли ли сме се как ни влияе? Смята се, че кактусите, ако са вътре в дома, трябва да са поставени до компютър или телевизор, за да обират вредните излъчвания. Ако обаче сте ги разположили на други места, различни от тези, по – добре ги преместете или изнесете на терасата. Ако са вътре, могат да ви направят по – нервни и да са отговорни за честите разправии в семейството. Избирайте кактуси с малки размери.

Препарирани животни – ако държите такъв тип трофеи в къщата си, това може да ви донесе само негативи. Тези предмети са символ на смъртта и страха. Ако усещате честа болка в главата, необяснимо сърцебиене и отпадналост, хубаво е да се отървете от тези предмети, колкото и да ви харесват.

Счупено стъкло – незабавно го подменете със здраво. Счупеното стъкло носи отрицателна енергия и осуетява всичките ви планове. Ако се чудите защо нищо не ви се получава, както сте го планирали, потърсете добре в дома си за счупено огледало или чаша например. Подменете с нов стъклен предмет, за да запазите баланса.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес