Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неговата зодия издава какъв съпруг ще е (II част)

29 януари 2021, 23:35 часа

Зодията издава характера и може да ни помогне да разгадаем или предвидим поведението и намеренията на човека, когото сме избрали за съпруг и спътник в живота. В първата част ви запознахме с непредсказуемия огнен Скорпион, уравновесения, възпитан Овен и най-добрия баща – Телеца. Днес е ред да разгадаем тайните на най-верните зодии – Водолей, Риби и Лъв и да помогнем на жените до тях в решаване на загадката, наречена мъж.

Водолеят е земен, добродушен, прагматичен, трудолюбив. Ако мечтаете за романтика и приключения, той не е подходящият за вас съпруг. Трудно изразява чувствата си, не умее да ги облича в думи, не очаквайте рози за годишнината. Вместо това той ще ви показва обичта си всеки ден чрез грижата за вас – ще свърши домакинската работа, ще се погрижи за децата, ще ви защити и застане до вас във всяка ситуация. Предан, грижовен и верен са трите думи, които го описват идеално. Ако сте ревнива, озаптете това пагубно чувство. Водолеят цени уважението, доверието, свободата. Ако му ги дадете, той няма да ви предаде и разочарова. Зад общителността му и доброто отношение към всички се крие не флирт с дамата, на която помага, а добро сърце. Гордейте се с това. И с него. И не спирайте да му го повтаряте, защото обича да чува колко е значим. Получаването на похвала го прави щастлив, а критиката го ранява. Водолеят е кротък, усмихнат, спокоен, но по-добре не изпитвайте търпението му. Избухне ли, което ще се случи едва няколко пъти в рамките на съвместния ви живот, е ураган, който помита всичко. Не е склонен на агресия, но думите му ще ви наранят, а после ще получите дълго мълчане и отбягване. Докато му мине и отново запретне престилка в кухнята до вас. Ако търсите партньор, приятел, баща на децата си, не изпускайте мъжа Водолей.

Ако вашият избраник е Риби, научете се да бъдете честна с него. Мъжът Риби има шесто чувство и веднага улавя лъжата или измамата, което го изкарва извън рибите му люспи и го превръща от кротко делфинче в пираня, изяждаща всичко по пътя си, включително вас и връзката ви. Мълчалив и срамежлив, той има нужда да общува с близки приятели, с които го свързват години познанство, за да се отпусне и превърне в душата на компанията. Мълчанието му не означава, че е сърдит или има потайни мисли, просто подхожда на мълчаливата му зодия. Креативен, колоритен и страстен, той е прекрасен спътник в живота за дамите, необичащи скуката. Верен и предан.

Известен с верността си е и мъжът Лъв. Приема изневярата за падение, не би я причинил на половинката си и не би я приел. Мъжете от тази зодия са предани съпрузи, обичащи да слушат хвалебствия, комплименти, да бъдат потупвани по гривата. В брака предпочита равноправието. Отдаден на кариерата, грижещ се за външния си вид, държи жената до него също да има своя цел и дейност, да е на нивото на интелекта и образованието му, да е успешна, чаровна, поддържана, стилна. Като цар той търси своята царица.

Следва продължение…

Валентина Атанасова
Валентина Атанасова Отговорен редактор
Новините днес