Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не е за вярване, но ТЕЗИ 5 женски имена може да разбият семейство

14 декември 2021, 08:20 часа

Разбира се, няма как да знаем коя жена може да е евентуална опасност за разрушаване на брак и любовни отношения, но пък има някои женски имена, които носят точно такава енергия в себе си. Тези дами първо спечелват доверието ви, а след това съсипват всичко, градено досега. Ето кои са и имената, чиито представителки може да представляват опасност за семейството ви:

Галина

Името произлиза от глагола „галя“, което означава, че за тези жени е отредено да бъдат обгрижвани, галени и обичани. Обаче пък те не разполагат с много късмет, от което следва, че сами трябва да измислят вариант за любовно щастие. Затова се приближават до вас, спечелват ви и след това се възползват от ситуацията, за да примамят мъжа ви. Често дори те не кроят планове, а всичко се случва заради стремежа им и те да бъдат обичани.

Наталия

Момичетата и дамите с това име можем да кажем, че дори са наивни. Те вярват в истинската любов без граници, в която дори се включват и вече семейните мъже. Те не смятат за грешно да имат любовни отношения с вече оженен мъж, както и не се притесняват да са вторите жени.  Причината е може би, защото винаги са привличани от по-възрастни мъже, които рядко са необвързани.

Вяра

Дамите с това име могат да направят всичко възможно, за да получат човека, от когото са били привлечени. Дори това да се окаже мъж на някоя близка приятелка – те няма да се чувстват зле поради факта, че са съсипали вашето семейство в името на собствената им любов. Дори няма да усетите кога мъжът ви се е оплел в мрежите й, а усетите ли – може би ще е късно.

Джулия

Подобно на жените с името Вяра, и Джулиите обичат да получават всичко, което си харесат, в това число и мъжете. Не се притесняват от заетите мъже, дори никак даже. Джулия е име, което не се характеризира с хитрост, но в повечето случаи печелят и получават замисленото от тях.

Катерина

Още едно красиво женско име, което не се примирява с нищо по-малко от високото качество. Те веднага набелязват своите мишени, като мъжът изобщо няма никакъв избор – той е толкова привлечен от нея, че дори би загърбил семейството си. А Катерина е напълно сподобна да го подтикне към подобно действие. Те са много самоуверени и не допускат да бъдат отхвърляни, колкото и пъти да им покажете брачната халка например.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес