Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наръчник на партньора: Как да съжителствате спокойно заедно?

28 януари 2022, 07:55 часа

Съжителството между двама души е голяма крача в едни взаимоотношения. Това е свързано със споделяне на времето ви, пространството ви и съответно различните ви разбирания за това кога се чисти, какво се готви и къде се държи мръсното пране. 

Жените приравниха брака към съжителството

Достатъчно пространство

При избора си на апартамент вземайте предвид пространството. Направете така, че всеки да може да има своето лично пространство и тихо кътче, когато се нуждае от него. Това важи особено, ако си работите от вкъщи и имате нужда от отделни „офиси“.

Личното време е ценен фактор, който дава глътка въздух на вас и на половинката ви и балансира отношенията в хармония.

Достатъчно пространство означава също и голямо легло. Ако някой рита, бунтува се, хърка или се върти, по някое време на нощта ще искате да сте максимално по-далеч от него, въпреки че споделяте същото легло.

Разпределение на задълженията

За да няма сърдити кой върши домакинската работа, направете си списък със задачите и ги разделете в дните от седмицата. Така всеки ще си има график, който да следва и да държи другия отговорен.

Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно

Уважавайте диетите си

Ако половинката ви е решила да започва диета, не бъдете дяволчето на рамото, което внася вкусни изкушения отвън постоянно. Бъдете подкрепящи – изяжте тортата преди да се приберете.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес