Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Направете това преди 20 март, за да привлечете щастие и пари в живота си

14 март 2022, 23:45 часа

Пролетта е време на обновяване. За да сте в синхрон с природата, си струва да се отървете от всичко излишно, преди събуждането на живота в нея. Това трябва да стане преди 20 март, деня на пролетното равноденствие. Задължително е да посрещнете пролетта в хармония със себе си и пълно спокойствие. Всичко това може да се постигне с помощта на прости действия.

1. Изхвърлете ненужните предмети

Започнете почистването на дома си с изхвърлянето на предметите, които са с "мъртва тежест". Те обикновено стоят на балкона, в шкафовете, рафтовете или в килера и са вещите, които отдавна не използваме.

Знаците във всеки дом, които вещаят нещастие

Според Фън Шуй подредбата на дома оказва силно влияние не само върху емоционалното състояние на човек, но и върху финансите му. Ненужните вещи единствено "запушват" важните канали, през които преминава положителната енергия към всички области на човешкия живот.

Изхвърляйки ненужните предмети, които по някакъв начин са свързани с негативни спомени, ще отворите пътя за новото и положителното в живота ви. 

2. Почистете огледалата

Никога не слагайте вкъщи ТЕЗИ картини, носят нещастие и беднотия

Огледалата има способността да натрупват енергия. За да изчистите дома си от негативна енергия, е важно да измиете всички огледала в него.

Най-добре е да го направите със солена вода. По този начин ще премахнете натрупаната през годините негативна енергия.

9 неща, с които ще привлечете щастието и късмета в дома си

3. Почистете всички ъгли

Почистването на всички ъгли ще помогне за подобряване на финансовите потоци в живота ви. Също така си струва да премахнете всички ненужни вещи от там.

4. Измийте входната врата

Цветята, които привличат нещастието в живота

Входната врата също трябва да се почисти със солена вода, така че пролетта да влезе по-рано в дома и живота ви.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес