Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-стилната форма на веждите през 2023 година

12 януари 2023, 16:01 часа

Макар че последните години дебелите вежди не излязоха от мода, 2023 година идва, за промени и този вече любим наш тренд. Коя обаче ще е най-модерната форма на веждите? 

ТОП 8 начина да си оформите перфектно веждите у дома

Според козметиците и модните специалисти, това ще е тип, който ще отива на всяка жена и всяка форма на лице. Оказва се, че ерата от 2000 година се връща не само в гардеробите ни, но и в козметиката. Тънките изрусени вежди се оказват най-голямото попадение.

През 90-те и 2000-та всяка дама се стараеше да има тънки вежди, както и руси, а днес гримьорите отново съветват да се върнем назад, защото по-тънките вежди правят лицето по-меко.

Според тях друг трик е да направим веждите малко по-светли от цвета на косата, което е лесен начин за тези, които не искат да скубят веждите и да ги правят по-тънки.

Според прогнозите тенденцията ще се запази дори и на следващата година, затова действайте по-смело с експериментите. Наскоро например Ким Кардашиан можехме да видим на корицата на Interview с изрусени вежди, а сестра й Кендъл още по-смело изненада на Met Gala 2022.

Разкриваме тайните на безболезненото скубане на вежди

Най-смелите могат дори да пробват и по-крайни мекри, като да обръснат веждите, както например Doja Cat, и върху обръснатото да изрисуват тънки ивици.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес