Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-подходящите зодии за връзка с Водолей

04 април 2021, 15:20 часа

Планетата Уран е управител на зодиакалния знак Водолей.  Хората, родени под този знак, се характеризират с изключителна любезност. Те проявяват любопитство и избягват да стават център на вниманието. Те си подхождат с 3 от знаците в зодиакалния кръг.

Водолей с Близнаци

Тези два знака определено се радват на вълнуващ сексуален живот, когато влязат в сериозна връзка. Не е изключено сексът да стане и на думи, тъй като и двамата обичат да говорят нецензурни неща.

Всички ограничения в спалнята мигновено падат. Интересното е, че възбуждащо им действа интелигентността на партньора. Категорично, нито един от двамата няма да се събере с партньор, който няма интелектуален запас.

Не си позволяват контакт с празноглавци дори при съвсем случайна сексуална среща. Безкомпромисни са. По отношение на мястото за секс, представителите и на двата знака биха го направили на всяко вълнуващо и интересно място. Те не страдат от скрупули и уважават свободата си на личностно изразяване. Има една малка вероятност връзката им да не бъде толкова емоционална.

Водолей и Лъв

Не е тайна, че покрай Лъва всичко блести, а Водолеят обича блестящите неща. Представителите на двата знака се стремят да изразят себе си във връзката по най-добрия начин, но да няма засенчени.

Ако се подкрепят взаимно, връзката им може да се задълбочи. Биха могли добре да се разбират помежду си, но често, едва след раздяла могат да осъзнаят колко малко знаят за партньора си и липсата на доверие е допринесла за раздялата.

Уникално изживяване може да бъде сексуалния живот на двамата. С радост изучават сексуалността си, като са особено уверени в действията си.

Водолей и Стрелец

Стрелецът мисли по начина, по който Водолеят действа. Затова и имат добър сексуален живот. Двата знака се привличат силно.  Сексът обикновено е забавен, тъй като и двата знака се стремят да научат нови неща и усилено да експериментират.

Не са изключени проблеми в интимността, въпреки задоволителната сексуална връзка. Стрелецът може да внесе много топлина в отношенията, но изменчивостта му ще премести вниманието му към нещо друго. 

Щом се констатират общи интереси, двата знака могат да променят и виждането си за живота. Няма да спират да разговарят и да научават нови неща един от друг. Ще правят и интелектуален спаринг, но така връзката им ще стане още по-вълнуваща. 

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес