Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите партньори за мъжете Водолей

29 април 2021, 08:51 часа

Една интересна личност, която трудно може да се подчини на правилата. Освен в работата си, мъжа Водолей обича свободата и в любовта. С кой жени би си допаднал, какъв е в секса и взаимоотношенията?

За него любовта е една игра, която той може с лекота да играе. В началото предпочита винаги да подходи игриво и да изпаща от своя уникален чар към нейния пол на малки дози. Много трудно може да чуете да казва "Обичам те" в подходящ момент или по традиционния начин. Предпочита да изразява себе си по напълно различен начин. Шоколадови бонбони, романтика, цветя, вечеря и филм...? Все жестове, които служат на голяма част от мъжете да впечатлят своята половинка на първа среща. Но те са нетипични за мъжа Водолей. Но въпреки това, подходът към представителките на нейния пол винаги е уникален или поне в по-голямата част от случаите.

За този мъж не представлява трудност да омая лесно една жена, като започне първо с невероятния си интелект, премине през чувството си за хумор, а когато се стигне до секс...повярвайте, дамите има какво да очакват и научат от него. Той е истински ураган в леглото и много обича да експериментира. Няма нещо, което да е прекалено предизвикателно или провокативно в спалнята. С него могат да се изживеят истински чувствени сексуални преживявания. Жената, която иска да впечатли мъжа от тази зодия, трябва да бъде креативна и да има голям арсенал от идеи в любовната игра. Трябва да умее да използва силата на своите думи. 

Когато стане въпрос за сериозна връзка, той обича своята свобода. Ще бъде всеотдаен, но в същото време и рационален. Това, от което се нуждае за комуникация и интимност във връзката си. Въпреки странностите които носи в себе си, той може да бъде много романтичен. Ще разкрие себе си само пред тази жена, която успее да спечели сърцето му. Усилията, които тя трябва да положи за да бъде с него, обаче наистина си заслужават.

Ето топ 3 на зодиите, с които мъжа Водолей може да изгради силна, емоционална и сексуална връзка:

С жена Стрелец

Две напълно свободни души, които притежават идеалистични убеждения и широко виждане. Те биха си паснали много добре. Яростният ентусиазъм, който притежава жената Стрелец ще затопли интелектуалния мъж Водолей и това ще бъде в основата на техния страхотен съюз.

Водолея и стрелеца са страстни, енергични и независими индивиди, които имат способността и качествата да могат да се синхронизират на всички нива по най-блестящия начин - дух, тяло и ум.

С жена Везни

Привличането между двамата на интелектуално и романтично ниво стимулира и вълнува сетивата им. И двата зодиакални знака са социално и идеалистично осъзнати, така че за тях няма да бъде проблем, да обсъждат и решават с лекота проблемите, свързани със справедливост и истина. И двамата имат съвсем различни стилове, но все конфликт ще се преодолява сравнително лесно, още в зародиша му. Взаимното признание и уважение създават онази солидна основа, която им е нужда за да бъдат заедно и да се наслаждават на прекрасните си взаимоотношения. 

С жена Близнаци

Това не е един обикновен съюз, това е една перфектна връзка. Мъжа Водолей и жената Близнаци имат вродена искра и изключителна тръпка по между си. Това, което те двамата могат да постигнат в един отбор, едва ли някоя друга двойка може. Съюзът им е просто брилянтен и много трудно нещо може да им попречи за прекрасните взаимоотношения. Тази комбинация има много потенциал, защото двамата ще споделят много свой общи интереси. Науката, философията, изкуството и политиката, дори и религията...това е само една малка част от всичко онова, което интересува и двамата. Семейството, което биха създали ще бъде водено от пълната хармония между двамата и техните общи възгледи и идеи за живота.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес