Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите любовни съвпадения на зодия Водолей

01 януари 2022, 12:50 часа

Водолеите са загадъчен знак, те са идеалистични хора, живеят в бъдещето и в ума, те са много креативни хуманисти и изобретатели. Те мразят рутината и винаги търсят нови приключения.

Какво търси Водолеят в съвместния живот?

Водолеите търсят интелигентен и интуитивен партньор, който има твърдото намерение да расте и да се усъвършенства като човешко същество и който може да сподели с тях създаването на по-добър свят, в който да живеят, и за тях външният вид не е толкова важен.

Те обичат компаниите, както ценят свободата си. За тях сексът е повече психически, отколкото физически, в леглото те обичат да опитват нови, различни и дори ексцентрични неща, които със сигурност могат да ви изненадат.

Кое е най-доброто съвпадение за Водолей?

Тук ви показваме, кои са най-съвместимите знаци с Водолей:

ВОДОЛЕЙ-ОВЕН

Това може да бъде страстна, ексцентрична и много оригинална връзка. В леглото и двамата търсят новости, така че ще използват своята креативност и изобретателност, за да се изненадат взаимно.

И двамата ще споделяте мечтите си и ще бъде предизвикателство да отговорите на очакванията си, те ще поддържат интерес! Ако Овенът може да разбере Водолея, нещата ще вървят много добре.

ВОДОЛЕЙ-БЛИЗНАЦИ

Те също са много съвместими знаци, и двата са въздушни. И двамата ще искат да открият нови неща за другия, харесват новостите. В леглото са ексцентрични и креативни, понякога прекаляват, но и двамата се наслаждават. Връзката може да бъде много приятна.

ВОДОЛЕЙ-ВЕЗНИ

Те са въздушни знаци, споделят мечти и интереси. И двамата харесват животни, деца, пътуват до далечни страни, учат, говорят за философия, религия или изкуство. В леглото умът им винаги е отворен за откриване на нови начини или техники, всичко, което може да направи живота им по-интересен!

ВОДОЛЕЙ-СТРЕЛЕЦ

Връзката може да работи, ако започне от силно приятелство между двамата, като цяло Водолеят ще наложи своите правила, но за Стрелците няма да е много трудно да се адаптират, защото имат общи вкусове. И двамата обичат да са в леглото, въпреки че Стрелецът е по-страстен.

ВОДОЛЕЙ-ВОДОЛЕЙ

Двама души от същия знак се разбират перфектно. Това ще бъде връзка, в която те се допълват взаимно, търсят промяна и творчество в живота си, в леглото ще бъдат много отворени и с широки критерии. Връзката ще продължи толкова дълго, колкото могат да продължат да бъдат приятели.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес