Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрият съпруг според ЗОДИЯТА: Разбери за Овен, Рак, Везни и Козирог

20 март 2022, 22:35 часа

Добър съпруг според зодията

Овен

Мъжът Овен, каквото и да казва, има нужда от жена. Овните са очарователни и приятни хора. Това е огнен знак, а огнените знаци дават на другите жажда за живот. Те са сърдечни, могат да бъдат заразително весели и добри лидери.

Овенът знае как да слуша, но не и да чува. Ако Овенът е ядосан или уплашен, в такива моменти той не е в състояние да възприеме нова информация.

Овните всъщност са много нежни. Като цяло са добри съпрузи. Но е важно да знаете, че всеки огнен знак не може да мълчи, когато се отнасят с презрение и унижение към него.

Разберете каква съпруга сте според зодията ви

Рак

Съпругът Рак е човек, който винаги планира всичко предварително. Раците избират жена за семейство. Той няма да избере жена с нестабилна психика, такава, която харчи много пари, или постоянно се намира в опасни ситуации.

Ракът оценява колко стабилна е връзката му с жената. Ако всичко е само игра, тогава Ракът прави това, което умее най-добре: изгражда защита и не показва емоциите си. Ако всичко във връзката е сериозно, той ще се държи по различен начин.

За мъжа Рак е много важно жената до него да оценява труда му. Да бъдеш съпруга на мъж Рак, когато той е нещастен, е много, много трудно. Ракът е чувствителен и емоционален знак. За него е важно кого кани на гости и при кого отива на гости. Храната е много важна за представителите на зодията.

Потенциално Ракът е домошар и красив съпруг, но непокорен. Не се живее скучно с мъж Рак.

Ракът функционира най-добре, когато е в стабилна и безопасна среда. Но това може да са два паралелни процеса. Единият процес е справяне с проблемите, а във втория Ракът изгражда стабилна връзка.

Зодиите, които създават най-успешните семейства

Везни

Везните са знакът на брака. Обикновено се придържат към традиционната концепция за семейството: съпругът печели пари, съпругата отговаря за къщата и живота в нея. Везните са много цивилизован знак, реагират зле на дисхармонията и липсата на култура. За тях е важно всичко да е както трябва, съпругата да е приятна в общуването с приятели, къщата им да е красива, децата им да са възпитани.

Везните са много чувствителни към жестовете. Интересно е да се живее с Везни. Те са умни мъже! Готови са да обсъдят всичко с вас и да намерят най-доброто решение, да погледнат на проблема по нов начин. С тях наистина е интересно. Може да сте губещи в споровете с тях, но няма да ви е скучно.

Везните ценят дългосрочните връзки, те са толерантни към някои хобита на партньора си. За тях бракът е най-важното нещо. Една афера няма да разруши такъв брак.

Козирог

Козирозите харесват да контролират всичко. Обичат да инвестират в деца. Искат да предадат на децата си ценностите на труда, дисциплината, спорта. Те уважават това, върху което са работили и работят. Доста добри съпрузи са, но тяхното уважение трябва да бъде заслужено. Козирозите по своята същност са малко доминиращи.

Представителите на зодията не обичат, когато една жена се състезава с тях. Не е задължително да е равностоен партньор. Ако сте съпруга на Козирог, можете да останете такава в продължение на десетилетия.

 

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес