Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-атрактивният начин за боядисване на великденски ЯЙЦА. Време е да го научите!

19 април 2022, 10:30 часа

Боядисването на великденски яйца се превърна в изкуство, която всяка домакиня желае да владее. Съществуват безобразно много техники, от които може да се възползвате, когато настъпи този период от годината.

Сигурни сме, че и вие, както повечето любители на шарени яйца, не желаете да експериментирате прекалено много и да рискувате дузина яйца, които вече сте сварили и подготвили за боядисване.

За да не изпадате в ситуация, в която да ви се налага да бягате до магазина и да се запасявате с още няколко кори, ние ви предлагаме този Великден да изпъстрите яйцата по един нов начин. Накрая ще се получат по-наситени и нежни от всякога.

Ето така се приготвят най-пъстрите и шарени мраморни ЯЙЦА

Боядисване на яйца с фолио – как се прави?

Тази техника е безобразно лесна и със сигурност няма да затрудни нито една от вас. За да приготвите великолепно красиви яйца, ще са ви нужни няколко парчета фолио, които предварително сте нарязали. Размерът им трябва да е толкова голям, че да могат да обвият яйцата.

Върху всяко парче фолио поставете по няколко памучни тампона, върху които сте капнали по няколко капки от разтворените бои.

След това поставете яйцето и го обвийте с фолиото. Оставете го така за 10 минути и след това премахнете фолиото. На финала може да го направите по-блестящо и лъскаво, като втриете в него памучен тампон, предварително напоен с олио.

Най-новият начин за боядисване на ЯЙЦА. Получават се феноменални!

Това е всичко, което се изисква от вас да направите, ако искате на трапезата си да поднесете най-пъстрите и шарени яйца, на които всички да ви завидят. Опитайте и ви гарантираме, че тази техника работи безотказно и ни дарява с най-добрите великденски резултати.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес