Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Начините, по които той ще покаже, че си важна за него

26 март 2021, 07:00 часа

Жените и мъжете са различни, но когато мислят за стабилна връзка, показват това по сходен начин. Дамите представят своя избраник пред приятелки и се опитват всячески да го направят част от своя живот. И при мъжете отношението е сходно. Нека видим начините, по които представителите на силния пол демонстрират сериозни намерения на любовния фронт. 

Запознава ви със значимите за него хора

Ако един мъж е истински влюбен в жената до себе си и планира да е с нея и в бъдеще, той няма да я крие. С нетърпение ще я запознае с другите важни хора в обкръжението си. Това може и да не е семейството му (ако например не е в добри отношения с роднините си), но със сигурност ще се похвали пред приятели какво съкровище има до себе си. 

Действа по общото ви бъдеще

Много мъже казват, че искат да са с дадена жена и в бъдеще, но не предприемат никакви отговорности и ангажименти в действителност. Всичко при тях се свежда само до празни думи. Ако мъжът е със сериозни намерения, той ще ги докаже и с действия. Например ще започне да пести пари, защото иска да си купите дом, кола или мечтана ваканция. 

Споделя ви тайни

Мъжете по-трудно говорят за личния си живот, проблемите и травмите от детството например. Отчитат подобно поведение като слабост и го избягват. Но когато срещнат специална жена и в нейната компания се почувстват комфортно, разголват душата си и споделят. Ако мъжът до вас споделя тревожи, радости, страхове и планове, значи ви цени искате да сте в живота му и занапред. 

Демонстрира загриженост

Знайте, че не сте му безразлична, ако той винаги ви пита как сте. Грижи се за вашия комфорт и винаги е насреща, когато имате нужда от помощта му. Помага ви във всяко начинание или поне да указва морална подкрепа в моментите, в които ви е трудно. Осъзнава вашата крехкост и иска да е ваша упора и в добро, и в зло. 

Съобразява плановете си с вас

Той показва, че има сериозни намерения към вас и като се допитва до мнение ви, когато си прави планове. Не приема покани от други хора, когато е зает с вас. Съобразява графика си не само с приятелите си, но и с вашите занимания като двойка. 

Не ви търси само заради секса

Мъжете са способни на чудеса, за да получат секс. Но ако той категорично ви е показвал, че не търси само секс от вас, можете да сте сигурни, че иска да сте в живота му и занапред. Той цени компанията ви и я смята за незаменима.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес